Kot študent fakultete za šport se Miha ponaša s športno postavo. Tudi na klepet je prišel naravnost s treninga. Foto: MMC RTV SLO
Kot študent fakultete za šport se Miha ponaša s športno postavo. Tudi na klepet je prišel naravnost s treninga. Foto: MMC RTV SLO

V MMC-jevi spletni klepetalnici smo gostili novega mistra Slovenije 2011 za mistra universe. Miha Dragoš, 23-letni študent fakultete za šport iz Gorenja pri Kočevju je med drugim tudi harmonikar in pevec v narodno-zabavnem ansamblu Aufbiks. Bo tudi harmonika odpotovala z njim na svetovni izbor v Dominikansko republiko, je zanimalo klepetalce. "Se še ne ve. Bi bilo 'fajn', kajne?," se je pošalil Miha, ki bo tam skušal doseči tako dober rezultat, kot ga je pred dnevi njegov predhodnik Bojan Ilijanič.

Klepet z mistrom Miho si v celoti preberite tukaj.
Kakšno kariero v svetu mode ima v glavi mladenič? "Vrata so odprta. Milano, Pariz in ostala mesta mode niso izključena," je povedal v klepetu, a hkrati dodal, da ja v modnem svetu še zelo svež in še ne ve, kaj lahko pričakuje v bližnjih prihodnosti. Je pa vesel vsake kritike, še posebej pozitivne.

Postavni Miha za svoje telo skrbi z vsakodnevnim gibanjem, prehranjuje se večinoma s hrano rastlinskega izvora. Za urejanje pred odhodom od doma ne porabi veliko časa, pravi, za zmenke se ureja le kakih deset minut. Klepetalce je zanimalo še, kakšna dekleta so mu všeč. "Lepo je, da ti zna nameniti pozornost, te privlači in da ji tudi ti z veseljem namenjaš pozornost," je bil diplomatski mister, ki ni razkril, ali je še samski, pravi pa, da je "vedno za kavico".