Za viktorja popularnosti za spletno stran je nominiranih pet portalov, med njimi tudi MMC. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Za viktorja popularnosti za spletno stran je nominiranih pet portalov, med njimi tudi MMC. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Spletni portal MMC RTV Slovenija se je namreč znašel med petimi spletnimi stranmi v Sloveniji, za katere je glasovalo največ ljudi, v ožjem izboru glasovanja za viktorja popularnosti so še 24ur.com, izklop.com, zurnal24.si in siol.net. Vsi, ki spremljate našo spletno stran, lahko do 29. februarja 2012 s SMS-sporočili ali z izpolnjevanjem glasovnic, ki jih je mogoče najti v revijah Stop, Jana, Lady in Obrazi, oddate svoj glas.

Kako glasovati?

Izpolnite lahko glasovnico, objavljeno v revijah Stop, Jana, Lady in Obrazi, ali pa pošljete SMS s ključno besedo VIK + kategorija + zaporedna številka kandidata na številko 6767.

Za MMC-jev portal torej glasujete tako, da na številko 6767 pošljete SMS s ključno besedo VIK NET 2. Cena povratnega sporočila je 0,99 evra z DDV.

RTV je bil sicer precej uspešen pri "pobiranju" nominacij za viktorje popularnosti - za kipec se tako v kategoriji TV-oddaje se potegujejo kar pet oddaj RTV-ja - petkova glasbeno-zabavna Na zdravje!, Poslovno-podjetniška Prava ideja, oddaja Babilon.tv in svojevrsten "resničnostni šov", v okviru katerega so izbirali predstavnico Slovenije na Evroviziji, Misija Evrovizija. Omenjene oddaje bodo za kipec tekmovale še z osrednjo informativno oddajo komercialne televizije 24 ur.

RTV-jeve TV-osebnosti očarale gledalce
Tudi vseh pet nominirancev za TV-osebnost prihaja iz naše TV-hiše: voditelj Odmevov, Igor E. Bergant, ki je vsem dvomljivcem dokazal, da se dobro znajde tudi v vlogi voditelja informativne oddaje, znova se za viktorja poteguje tudi njegov kolega Slavko Bobovnik, v kategoriji pa so nominirani še voditelji razvedrilnih oddaj Klemen Slakonja, Bernarda Žarn in Boštjan Romih.

Tudi v kategoriji najljubše radijske osebnosti po izboru poslušalcev so v večini tisti, ki prihajajo z RTV-ja: Andrej Karoli, Sašo Hribar, Miha Šalehar in Matej Praprotnik. Za kipec pa se bo potegoval še Denis Avdič. Med nominiranci za najljubšo radijsko postajo so Val 202, Radio Slovenia International (RSI), pa še Radio Center, Radio 1 in Antena.

Viktorja popularnosti bo Akademija Viktor podelila tudi glasbenemu izvajalcu - oboževalci lahko tako glasujejo za Majo Pihler - Bilbi, Jana Plestenjaka, Tanjo Žagar, Siddharto in Majo Keuc, poroča revija Stop.