Z angleškim valčkom sta Sebastian in Daniela priplesala do lepega števila točk. Foto: RTV SLO
Z angleškim valčkom sta Sebastian in Daniela priplesala do lepega števila točk. Foto: RTV SLO
Zvezde plešejo
Vsi trije plesni pari so bili zadovoljni - ples je odlična zabava, so se strinjali. Foto: RTV SLO

Pevec Sebastian s soplesalko Danielo Pekic, igralka Tina G. s soplesalcem Gregorjem Cesarjem in televizijska voditeljica Oriana Girotto Cavazza s soplesalcem Andrejem Novotnyjem so poskušali prepričati štiričlansko strokovno komisijo in gledalce.

Sebastian in Daniela, ki sta v prvem nastopu zbrala največ točk, sta tokrat zaplesala angleški valček, oba pa sta povedala, da je bila največja težava na vajah Sebastianova "prisilna" drža. A Daniela je bila na koncu zadovoljna in tudi članica komisije, Meta Zagorc pa je pohvalila Sebastiana. Poleg Zagorčeve so v strokovni komisiji sedeli še plesni mojster Franjo Kozar ter naša plesalca Anastazija Novožilova in Miša Cigoj.

Oriana in Andrej sta se zavrtela v ritmu sambe in to tako dobro, da ju je strokovna komisija napotila kar na karneval v Rio. Morda pa je skrivnost njune sambe v objemih, ki si jih namenita na začetku vsakega treninga. Tudi Tina in Gregor sta bila z eno nogo v Južni Ameriki, saj sta odplesala strastni tango.

Nasvidenje v drugem krogu
In kako so jih ocenili komisija in gledalci, ki so glasovali po telefonu? Največ točk so prisodili Sebastianu in Danieli, Mario pa je šopek podaril Oriani, ki se s soplesalcem Andrejem poslavlja od turnirja zvezd v oddaji Spet doma. Nasmejana Oriana ni bila prav nič razočarana, Tina G. in Sebastian pa se na parket ponovno vračata v drugem krogu rubrike Zvezde plešejo, ki poteka v sodelovanju s Plesno zvezo Slovenije.