Nina Osenar, ki je v svoji kratki karieri zamenjala že kar nekaj stilov,  v najnovejši podobi. Foto: Dalla/Luka Kase
Nina Osenar, ki je v svoji kratki karieri zamenjala že kar nekaj stilov, v najnovejši podobi. Foto: Dalla/Luka Kase

Voditeljica in igralka, manekenka in oblikovalka, sanjska ženska, Playboyeva zajčica in - če hočete ali nočete - tudi pevka.

"Ni eno ali drugo, temveč vse našteto, povezano v kreativno celoto, ki ne zarisuje meja, temveč jih premika in oblikuje v zavidljivo in uspešno kariero," jo impresivno predstavljajo pri njeni založbi Dallas.

Verjetno že veste, kaj sledi - novica o Nininem najnovejšem glasbenem udejstvovanju. Ravno v teh dneh je namreč 25-letnica na radijske valove po Sloveniji poslala novo skladbo Heartbeat, ki se napoveduje kot ena izmed prihodnjih uspešnic tega poletja. Avtorja skladbe sta Ivo Rimc in Lara Love, pod besedilo skladbe pa se podpisuje Nina sama.

Hit poletja?
Nina v glasbenem poslu ni popolna novinka, saj smo njeno skladbo Moment like this v preteklosti že slišali. "Z njo je dokazala, da ji glasbeno udejstvovanje ni tuje, še več, da se v tem poslu počuti izredno domače, sproščeno," menijo pri Dallasu. Njen drugi komad Zelo naglas se je vrtel tudi v odjavni špici Big Brotherja, ki ga je povezovala prav Nina.

Debitantski album, ki bo izšel v jesenskih mesecih, prinaša sveže in nove stvaritve priznane producentske ekipe, ki stoji Nini ob strani, in Nino Osenar v povsem novem slogu. Izbrani producentski ekipi, Club & Vehicle Productions in Dejan Radičevič, Ninina avtorska besedila, dodelane vizualne komponente albuma in videospotov so zgolj nekateri aduti glasbene zgoščenke, za katero pri Dallasu upajo, da bo zaznamovala slovensko glasbeno prizorišče v letošnjem letu.

C. R.