Petra Majdič se pripravlja na virtualni skok. Foto: Studio Bomba
Petra Majdič se pripravlja na virtualni skok. Foto: Studio Bomba

Pred dnevi je skakalkam izkazala podporo najboljša slovenska tekačica na smučeh Petra Majdič, ki se je z ekipo legend slovenskih smučarskih športov pomerila na virtualni skakalnici.

Z najdaljšima skokoma sta se lahko pohvalila Rene Mlekuž, slovenski alpski smučar, ki je leta 2002 na zimskih olimpijskih igrah zastopal Slovenijo, in športna novinarka na TV Slovenija Polona Bertoncelj. Poleg Petre, Polone in Reneja so se v skakanju preizkusili tudi igralka in televizijska voditeljica Tina Uršič, športna novinarka Sara Oblak in smučarska skakalka Eva Logar.

Petra je nase opozorila z odličnimi uspehi, ki jih je dosegala na zasneženih tekaških progah in je vesela, da so ženske nase opozorile tudi v disciplini smučarskih sokov. Majdičeva verjame v domače smučarske skakalke in bo zanje na Ljubnem navijala 11. in 12. februarja. V svojo družbo vabi tudi vse Slovence in Slovenke. Pridružite se množici legend slovenskih zimskih športov in bodite priča zgodovini, ki jo s svojo drznostjo in rezultati ustvarjajo vražje Slovenke, pa dodajajo organizatorji.