Poletno razpoložena Tina. Foto: Youtube
Poletno razpoložena Tina. Foto: Youtube

Slovenska smučarska zvezdnica se očitno poleti ni le pripravljala na novo sezono, ampak si je vzela čas tudi za kar nekaj reklamnih kampanj. Po novi kolekciji nakita za Zlatarno Celje in poziranju v angelskih krilih za proizvajalca smučarskih čevljev Lange je združila moči tudi z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, na kratko agencijo Spirit.

Poleti je tako v Piranu in okolici posnela videospot, s katerim vabi nemške turiste na obisk naše države. Pod posnetkom je zapisano: "Slovenija je zelena dežela, ki vas vabi, da poskrbite za svoje zdravje z rekreacijo. Slovenija je zelena dežela z edinstveno, neokrnjeno naravo, ki navdihuje mnoge slovenske športnike, da dosegajo vrhunskost. Ena izmed njih je Tina Maze. Edinstvene Sečovlje, slikovit Piran, Ljubljana, ki živi z impresivno Plečnikovo arhitekturo, očarljiv Bled in številni kraji, ki vas vabijo k sprostitvi - pridite!"

Tina Maze nosi obleko, pod katero se je podpisal priznani modni oblikovalec Alan Hranitelj, videospot pa je režirala Jasna Hribernik. Vrtel se bo na nemških televizijah.

Agencija Spirit je sicer z najboljšo smučarko lanske zime sicer že večkrat sodelovala, sodi tudi med sponzorje celotne ekipe Team to aMaze.

Videospot si oglejte spodaj.