Kirsten Dunst se je v vlogi novodobne Grete Garbo odlično znašla. Foto: V Magazine
Kirsten Dunst se je v vlogi novodobne Grete Garbo odlično znašla. Foto: V Magazine

Kirsten je na fotografijah za pomladno izdajo priznane ameriške modne revije V videti kot "moderna" različica lepotice 30. let prejšnjega stoletja. Za obujanje glamurja zlate dobe Hollywooda je poskrbel priznani fotograf Mario Testino, 27-letna igralka pa se je v svoji vlogi odlično znašla.

Kirsten, ki je osvojila svetovno javnost z vlogo Mary Jane Watson v filmih o junaku Spidermanu, je pozirala v različnih stvaritvah uspešnega svojca Dolce & Gabbana. Sicer pa je Kirsten polno zaposlena. Še v tem letu bo na filmska platna prišel film All Good Things Andrewa Jareckija, v katerem naj bi se 27-letnica ob boku kandaskega igralca Ryana Goslinga pokazala v povsem drugačni vlogi, kot smo je vajeni.

Ambicozna Kirsten želi snemati "velike filme"
Kirsten je v intervjuju za revijo V o svoji vlogi v drami dejala, da jo bodo gledalci videli v popolnoma drugačni luči. "Za to vlogo sem morala pokazati vse, kar znam, in mislim, da je to doslej moj najboljši projekt," je dejala igralka, ki svoje ambicioznosti ne skriva.

"Želim igrati v velikih filmih in delati z velikimi režiserji. Imam visoke cilje, ki jih verjetno ne bom nikoli uresničila, vendar bom vsaj poskusila. Uspešni ljudje, ki pravijo, da do uspeha niso prišli z ambicioznostjo, lažejo," je še dejala.