Zapeljiva Heidi Klum. Foto: Marie Claire
Zapeljiva Heidi Klum. Foto: Marie Claire
Heidi Klum
Pozirala je tudi v obleki Anthonyja Williamsa. Foto: Marie Claire

Le pet mesecv po rojstvu hčerke Lou Sulola Samuel se je Heidi, ki bo 1. junija dopolnila 37 let, brez oklevanja postavila pred fotografski objektiv za aprilsko idajo revije Marie Claire. Med drugim je pozirala tudi v modri kreaciji Anthonyja Williamsa, za katero je dobil navdih prav v njej.

S poporodnimi odvečnimi kilogramčki Heidi nima težav, saj je bila v formi že dober mesec dni po porodu. Ključ za uspeh pa so po njenih besedah prav otroci, ki "skrbijo" za njeno vitko postavo. "Jem zdravo in sem dejavna. Imam štiri otroke, za katerimi je treba neprestano tekati, z njimi skačem na trampolinu ... Če si le malce dejaven in po porodu ne ležiš na kavču, ampak počneš vse, kar si prej, potem ne moreš imeti težav z odvečnimi kilogrami," je dejala Heidi.

Srečna v zakonu s Sealom in štirimi otroki
Manekenka z nemškimi koreninami je od leta 2005 poročena s pevcem Sealom. Lani je posvojil tudi njeno prvorojenko Helene (Leni), ki jo ima Heidi z nekdanjim prvim možem Renaultove ekipe F1 Flaviem Briatorejem. Heidi in Seal imata skupaj še tri otroke. Septembra 2005 sta dobila sina Henryja Guntherja Adeola Dashtu Samuela, novembra leto pozneje pa še sina Johana Rileyja Fyodorja Taiwo Samuela. Starejši sestrici in bratcema pa se je oktobra lani pridružila še najmlajša Lou Sulola Samuel.