Manj kot dva meseca po porodu že ima nazaj svojo sanjsko postavo. Foto:
Manj kot dva meseca po porodu že ima nazaj svojo sanjsko postavo. Foto:

36-letna manekenka in uspešna poslovna ženska Heidi se je po sedmih tednih od rojstva najmlajše hčerke Lou Sulole Samuel že zakopala v svoje delovne obveznosti. Fotografije so nastale na snemanju oglasa za nemško podjetje izdelkov za nego las, katerega obraz je Heidi. Kot lahko vidite, pa je Heidi že po manj kot dveh mesecih popolnoma v formi in brez odvečnih kilogramov.

Heidi, ki je na snemanju osupnila s svojo postavo, pa je za presenečenje poskrbela že pretekli mesec, ko se je pojavila na modni revija Victoria's Secret. Le pet tednov po porodu se je namreč sprehodila po modni pisti v spodnjem perilu priznane modne znamke.

Uspešna mamica štirih otrok
Heidi je z glasbenikom Sealom, ki je bil ravno v teh dneh nominiran za grammyja, poročena od leta 2005. Heidi ima iz zveze z mogotcem formule 1 Flaviem Briatorejem petletno hčerko Leni, za katero že od rojstva skrbita s Sealom, s 46-letnim pevcem pa imata še tri otroke: štiriletnega Henryja Güntherja Ademola Dashtu Samuela, triletnega Johana Rileyja Fyodor Taiwo Samuela in dvemesečno hčerko Lou Sulolo Samuel, ki sta jo javnosti pokazala pred nekaj dnevi. To je Heidijin drugi zakon. Do leta 2002 je bila namreč pet let v zakonu z Ricom Pipinom.