Gisele, ki ima z možem Tomom sina in hčer, bo 20. julija praznovala 35. rojstni dan. Foto: Reuters
Gisele, ki ima z možem Tomom sina in hčer, bo 20. julija praznovala 35. rojstni dan. Foto: Reuters

Po kar 20 izjemno uspešnih letih na modnem prizorišču se je dolgonoga Brazilka še zadnjič (vsaj tako trdi) sprehodila po brvi. Za svoj manekenski labodji spev si je izbrala revijo Colcci na tednu mode v Sao Paulu v rodni Braziliji, saj s to znamko sodeluje že vse od svojih začetkov.

Svoje slavno izklesano telo je občinstvu, med katerim je bil seveda v prvi vrsti tudi njen mož, zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady, pokazala v treh različnih opravah, skupaj z drugimi prelestnimi kolegicami se je zbranim vidno ganjena (potočila je tudi kakšno solzico) priklonila v raztrganih kavbojkah in kratki majčki, kakršno v zasebnem življenju najraje nosi med treningom joge.

Pred revijo je Gisele na Instagramu objavila fotografijo sebe pri 14, ko so jo skavti agencije Elite odkrili v nekem nakupovalnem centru in se je začel njen vzpon med zvezde. Pripisala je: "Hvaležna sem, da sem pri 14 dobila priložnost, da se podam na to pot. Danes, po 20 letih v industriji, imam privilegij, da sodelujem na svoji zadnji modni reviji, a bom seveda še vedno prisotna na drugih področjih modnega posla."

Kot je svojo odločitev pred kratkim utemeljila občasna igralka in Unicefova ambasadorka dobre volje za okolje, pa tudi nekdanji angelček perila Victoria's Secret, ji je telo začelo sporočati, da ne zmore več dohajati tempa, ki ga zahteva vrhunsko manekenstvo. Seveda pa ji tudi v prihodnosti ne bo manjkalo poslovnih priložnosti, saj je lani že spet postala najbolje plačana manekenka na Forbesovem seznamu in smo njena obraz in telo videli v nešteto oglasnih kampanjah.