Pozabite na nogometaše, Armani trenutno bolj prisega na teniške igralce. Foto: Armani
Pozabite na nogometaše, Armani trenutno bolj prisega na teniške igralce. Foto: Armani
Rafael
Rafa se vztrajno pripravlja na US Open. Foto: Armani

Italijanski modni oblikovalec Giorgio Armani je bil nad manekenskim delom Rafaela Nadala tako navdušen, da je Španca znova imenoval za zaščitni obraz in telo spodnjega perila Emporio Armani in znamke Armani Jeans.

Fotografije za jesensko/zimsko kampanjo je posnel priznani fotograf Steven Klein, premierno pa so bile prikazane v New Yorku.

Na uradni predstavitvi nove kampanje je bil navzoč tudi Rafael (pričakuje začetek US Opna), ki so ga so z vzkliki Rafa, Rafa, pričakale številne oboževalke. Rafael je sodelovanje z Armanijem komentiral tako: "To je zame nova izkušnja - gre za drugačen svet, ki ga nisem navajen - ampak to zelo pozitivna. Zelo sem užival."

Becks in Ronaldo Rafaelova predhodnika
Rafael, ki je na mestu moškega Armanijevega obraza nasledil Cristiana Ronalda, predtem pa je bil dolgo Armanijev zaščitni obraz David Beckham, je prvič poziral za Armani že januarja. Novica, da se bo slekel za Armanija in da bo poziral le v Armanijevih spodnjicah oziroma kavbojkah, je presenetila številne, saj je Rafael znan kot zadržan in sramežljiv mladenič.