Zapeljiva Brooklyn Decker. Foto: La Senza
Zapeljiva Brooklyn Decker. Foto: La Senza
Brooklyn Decker
Brooklyn Decker je 8. februarja v oddaji Davida Lettermana razkrila, da je bila izbrana za model tudi za letošnjo izdajo revije Sports Illustrated. Foto: La Senza

Brooklyn Decker, ki bo aprila dopolnila 23 let, je priznana manekenka, ki jo najpogosteje vidimo v oglasih za kopalke in spodnje perilo. Za model spodnjega perila so jo ob prihajajočem valentinovem izbrali tudi pri svetovno znani in priljubljeni kanadski blagovni znamki spodnjega perila La Senza.

Lepa svetlolaska je pred štirimi leti prav v kopalkah "ujela" tudi zdajšnjega moža, pet let starejšega teniškega igralca Andyja Roddicka. Andy je namreč med listanjem revije Sports Illustrated naletel na fotografije Brooklyn v kopalkah "in bil povsem očaran nad njenim videzom in postavo".

Agent je našel njeno številko
Nato se je vrgel v "raziskovalno" akcijo in svojega agenta Kena Meyersona prosil, naj najde njeno številko. Agent se je prelevil še v ženitnega posrednika in v Andyjevem imenu plavolasko povabil na zmenek. Po treh prošnjah sta se "ekipi" teniškega igralca in manekenke vendarle uskladili in se dogovorili za skupni večer zvezdnikov.

Vse od prvega zmenka sta Andy in Brooklyn neločljiva, aprila lani pa sta se na njunem domu v Austinu v Teksasu tudi poročila. Na poroki je bilo precej zvezdniški imen, med drugim tudi nekdanja teniška zvezdnika Andre Agassi in Steffi Graf, za glasbeno zabavo pa je skrbel Elton John.

Pohvali se lahko z uspešno kariero
175 centimetrov visoka lepotica je sicer kariero modela začela že pri 16 letih, ko jo je modni agent odkril v nakupovalnem središču v Severni Karolini. 22-letnica, ki svojega moža pogosto spodbuja na tekmah, se lahko pohvali že s številnimi uspehi. Pojavila se je že na naslovnicah revij Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM in Glamour, na modnih revijah pa je nosila tudi znamke Gap, Intimissimi in Victoria's Secret. Lepotica se je preizkusila tudi kot "gostujoča" igralka v nekaj serijah (med drugim v Sloveniji poznani nanizanki Grda račka).

Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij lepe Brooklyn.