Tessin indeks telesne mase je 42, mere pa 125-125-132. Je velika navdušenka nad tatuji, njeno telo krasijo Miss Piggy, Mae West in Marilyn Monroe pa Hello Kitty. Foto: Instagram
Tessin indeks telesne mase je 42, mere pa 125-125-132. Je velika navdušenka nad tatuji, njeno telo krasijo Miss Piggy, Mae West in Marilyn Monroe pa Hello Kitty. Foto: Instagram

Pravo ime rdečelaske z razkošnimi oblinami je Tess Munster, pred kratkim so jo pod svoje okrilje vzeli pri britanski agenciji MiLk, potem ko so jih navdušile njene fotografije na omrežju Instagram. V njihovi kategoriji Curves (Obline) so njene obline daleč največjega obsega (njene mere so 125-125-132).

"Močna in srečna"
Že kot najstnica - odraščala je v Misisipiju, kjer so bili vrstniki do nje zelo neusmiljeni, zato je šolo pri 17-ih obesila na klin - se je Tess želela dokazati kot manekenka, a so jo na neki avdiciji v Atlanti odslovili, češ da je prenizka in premočna za uspeh. Manekenka zdaj živi v Los Angelesu in z osebnim trenerjem vadi štirikrat na teden, še vedno pa sreča ljudi, ki imajo predsodke in jih moti njen videz. "Vsi si zaslužimo srečo, a očitno to, da sem močna in srečna, ljudi moti," pravi in dodaja, da je treba imeti svoje telo rad, kakršne koli velikosti že si. In slediti svojim sanjam. Njene so se zdaj uresničile.

Tessin pozitivni pogled na svet je obrodil sadove, saj so jo med najboljše modele močnejše postave uvrstili celo pri Vogue Italia, na družbenih omrežjih pa je zagnala gibanje #EffYourBeautyStandards, ki spodbuja ženske k samozavesti ne glede na konfekcijsko številko. Mamica devetletnika, ki je zaročena z avstralskim poslovnežem, je nastopila tudi v kampanji za kozmetiko Benefit, k sodelovanju jo je povabil David LaChapelle. Opisuje se kot trmasto, v čemer je najbrž tudi skrivnost njenega uspeha.

Njen najljubši del telesa? "Obožujem svojo rit. Precej dobra je, če mene vprašate!"