Beyonce se je zadnje čase nemogoče izogniti, saj je veliko prisotna v medijih. Foto: H&M
Beyonce se je zadnje čase nemogoče izogniti, saj je veliko prisotna v medijih. Foto: H&M

Govorice o tem so po medijih zakrožile že januarja, ko so r'n'b-zvezdnico opazili med poziranjem v tropskem slogu na Bahamih, zdaj pa so jih potrdili tudi vodilni v podjetju.

Beyonce bo obraz poletne mode, fotografije pa sta v Nassauu, prestolnici Bahamov, posnela Inez van Lamsweerde in Vinoodh Matadin. Poleg fotografij so posneli tudi televizijski oglas, za katerega je pevka prispevala novo pesem Standing on the Sun.

"Vedno sem občudovala H&M, saj se je usmeril v zabavno in cenovno dostopno modo. Všeč mi je bila tudi tema našega snemanja - raziskovanje različnih čustvenih stanj ženske, ki jih predstavljajo štirje elementi - ogenj, voda, zemlja in veter. To so bili nepozabni dnevi na tropskem otoku, bolj sem imela občutek, da gre za snemanje videospota kot oglasa," je dejala 31-letna pevka, ki je prispevala tudi mnenje o vseh oblekah, ki jih nosi na fotografijah.

Gospa Carter
Kampanja se bo bo vsem svetu začela aprila, na oglasih pa bo napisano "Beyonce kot gospa Carter v H&M-u". Mrs. Carter Show je namreč ime njene nove svetovne turneje, ki jo bo ena najbogatejših glasbenic na svetu začela 15. aprila. Shown Corey Carter je pravo ime njenega moža, ki je bolj znan pod umetniškim imenom Jay-Z. Poročena sta od leta 2008, januarja lani pa sta dobila prvorojenko Blue Ivy.

Izvršni direktor H&M-a Karl-Johan Persson je sicer dejal, da je podjetje v prvi četrtini letošnjega leta imelo 11-odstoten upad prodaje, kljub temu pa za leto 2013 načrtujejo odprtje 350 novih trgovin.