Manson se vrača na male zaslone. Foto: EPA
Manson se vrača na male zaslone. Foto: EPA
Kurt Sutter
Kurt Sutter tudi za zadnjo sezono Sinov anarhije pripravlja številna presenečenja. Foto: EPA

Ustvarjalci počasi razkrivajo novosti, ki bodo popestrile sedmo in hkrati zadnjo sezono FX-ove televizijske serije o motociklistični tolpi SamCro, ki so rdeča nit Sinov Anarhije. Med najbolj zvenečimi imeni je Manson, ki se bo pojavil kot Ron Tully, zapornik, s pomočjo katerega bo osrednji lik Jax (upodablja ga nesojeni obraz filmske priredbe 50 odtenkov sive Charlie Hunnam) razširil svojo bazo podpornikov.

To ne bo prvič, da se bo Manson pojavil na malih zaslonih v vlogi igralca, saj se je v preteklosti že spogledoval s Hollywoodom. Hkrati daje s tem vtis, da se njegova kariera glasbenega nastopača počasi končuje in da se bo nadaljevala v filmski industriji.

Ustvarjalec serije Kurt Sutter bo oboževalce popeljal v fikcijsko mesto Charming septembra. Že zdaj se pojavljajo govorice, da je zanje pripravil novo večje presenečenje - namesto da bi ubil enega izmed glavnih likov, naj bi ga oživel.

Čeprav Sutter ni znan po tem, da pripovedno nit vrača v preteklost, poznavalci pričakujejo, da bo tako storil vsaj v prvih delih nove sezone in dal boljši vpogled v smrt zadnjega umorjenega osrednjega junaka serije.