Potovanje z vlakom ni vedno dolgočasno. Foto: EPA
Potovanje z vlakom ni vedno dolgočasno. Foto: EPA
Lliterarni natečaj Erotična zgodba - logotip
MMC išče 69 najboljših erotičnih zgodb! Foto: MMC RTV SLO

Odlomek je iz erotične zgodbe uporabnika Freja z naslovom Čari potovanj, pripoveduje pa o dekletu, ki se z vlakom odpravi v Prekmurje. Sprva jo skrbi, da bo teh nekaj ur na tirnicah precej dolgočasnih, a v njen kupe nato stopi privlačen vrstnik, med njima se začnejo kresati iskrice, ki se spremenijo v izbruh strasti kar tam v kupeju. Blog spodaj objavljamo v celoti.

Podrobnosti MMC-jevega razpisa za 69 najboljših erotičnih zgodb si lahko ogledate tukaj!

Za sodelovanje v MMC-jevem natečaju za najboljšo erotično zgodbo se lahko odločite tudi vi, prednost pri ocenjevanju žirije pa bodo imeli tisti blogi, ki bodo svoje misli o erotiki, ljubezni in strasti navezali na uporabo sodobnih tehnologij in multimedije.

Erotično zgodbo je treba vnesti na blog, v tem blogu pa obvezno nastaviti RTV-kategorijo "Erotična zgodba", s tem pa bo vaš izdelek samodejno uvrščen v natečaj. Pozor: če erotična zgodba ne bo uvrščena v kategorijo "Erotična zgodba", je žirija ne bo upoštevala pri izbiri 69 najboljših! Dolžina literarnega dela je omejena na 10.000 znakov, upoštevali bomo le dela, ki bodo napisana v slovenščini, vsak prijavitelj pa lahko sodeluje večkrat.
Avtorji smejo sodelovati samo z literarnimi deli, katerih avtorji so oz. imajo avtorske pravice za objavo, avtor pa s tem, ko je objavil literarno delo na blogu, dovoljuje njegovo objavo na spletnih straneh RTV Slovenija in omogoča ogled drugim uporabnikom. V nagradnem natečaju sodelujejo vsi blogi, ki bodo na Mojem spletu objavljeni do vključno 15. 1. 2013 in bodo vsebovali RTV-kategorijo "Erotična zgodba".


blog Čari potovanj; uporabnik Freja
Ponavadi ne potujem z vlakom. Pa ne da ne bi hotela ali pa imela kakšen predsodek, preprosto ni potrebe. Vendar tudi to se spremeni. Pred dnevi me je prijateljica povabila k sebi domov v Prekmurje na kožuhanje oz. ličkanje. Kar seveda pomeni tudi domača hrana pa klepet in nova poznanstva in mnogo zafrkancij.
A preden pridem do tja, bom seveda morala preždeti sama v tem kupeju naslednjih nekaj ur. Medtem ko čakam, da vlak odpelje in se končno odpravi na pot, gre mimo "mojega" kupeja kar nekaj ljudi. Eni hitro, drugi počasi. Eni molčeči, drugi vrtijo jezik sto na uro in še čez. :-)

Nato pa se vrata odprejo. Vstopi starejša gospa, ki me prijazno vpraša, če lahko z menoj odsedi naslednjih nekaj postaj. Vesela njene družbe, ji pritrdim. Kmalu za njo pa vstopi moški prijetnega in mladostnega videza. Glede na postavo in vse, kar pač sodi zraven, bi mu prisodila toliko let kot meni ali pa morda še kakšno leto zraven. Tudi on vpraša za prostor in se nato pridruži. Čas mineva v tišini, le občasno se z mladeničem nekoliko spogledava. In ti pogledi se nato nadaljujejo in trajajo vedno dlje časa. Starejša gospa nato le odide in obema zaželi lep vikend. Čim je odšla, sva pričela z vljudnostnimi vprašanji in odgovori, nato sva padla v debato o najinem študiju in zanimivih zgodbicah, na koncu pa sva na dolgo in široko pričela debatirati o zvezah, seksu... Ponavadi ne debatiram o tem z neznanci, ampak nekaj me je na njem privlačilo in do njega sem čutila nepopisno zaupanje.

Kmalu pa se je pričelo... Reševala sem križanke in nenamenoma mi je padel svinčnik iz roke. Pobral ga je in mi ga vrnil v roko, pri tem pa nežno oplazil zapestje. Na rokah sem začutila rahel drget. Ker sem ga vsake toliko vprašala, kako se reče temu in kako onemu, je prisedel k meni in skupaj sva reševala križanko. In dotiki so bili vse pogostejši in njegov omamno zapeljiv vonj me je dražil tako dolgo, da sem kar naenkrat dejala: "Dajva se dol."

Nisva se obotavljala. Zaprla sva vrata do konca, zagrnila zavese in se predala užitkom. Kosi oblačil so eden za drugim izginjali z najinih teles, sla pa je bila z vsakim trenutkom večja. Drug drugega sva se dotikala in nežno poljubljala. Sesala sem njegove ustnice in on moje. Zatem je dražil moji bradavički, ki so z vsakim dotikom s konico jezička postajali bolj napeti, moja muca pa se je samo še bolj medila. Zaradi vzburjenosti nisem več mogla čakati. Porinila sem ga na sedež in se usedla na njegovega korenjaka, ki je s svojo trdoto dražil mojo pičkico že samo, ko sem ga pogledala. Kako je dobro delo, ko ga je moja ta mala popolnoma zaužila in ga skrila v svojo notranjost. Počutila se je kot da bi zopet prišla domov. Najini gibi so se izmenjavali. Hitro, počasi. Hitro, počaaaasi. Hitro. Še bolj hitro. Še več hitrega dihanja in hitrega bitja srca. In nato vrhunec. Ki je nepozabno doživetje.

Nato sva vse povrnila v vsakdanje stanje in nadaljevala s pogovorom. Tokrat bolj intimnim.

Začela sem se pripravljati, kajti naslednja postaja je bila postaja mojega izstopa. Izmenjala sva si kontakte, nato pa sem odšla. Pred odhodom mi je prav nagajivo pomežiknil.

Na postaji me je že čakala prijateljica. Povprašala me je, kako je bilo na vlaku, jaz pa sem le skomignila in dejala, da tako kot ponavadi. Vlak beži in mi z njim.

Sobota je minila v znamenju priprav vsega potrebnega za večer. Po osmi uri so ljudje pričeli kapljati. Nihče ni prišel praznih rok, vsak je nekaj prinesel. Vino ali pa povitico ali pa bučnice.

Nakar zagledam neko silhueto, ki se približuje in mi postaja vedno bolj znana. Nato ga le prepoznam. Bil je nihče drug kot moj stari novi znanec, ki sem ga prejšnji dan spoznala. Pozdravila sva se in potem ves večer pogledovala drug proti drugemu.

Nakar je kar naenkrat izginil. In jaz za njim.

Pa naj še kdo reče, da kmetije, seniki in kožuhanje niso zabavni. ;-)