Nadya Suleman z enim izmed njenih osmih novorojenih otrok. Foto:
Nadya Suleman z enim izmed njenih osmih novorojenih otrok. Foto:

"Mogoče to ni bila ravno smiselna odločitev," je dejala Nadya v oddaji dr. Phila. "Takrat nisem razmišljala," je še dodala. V oddaji je 33-letna Sulemanova povedala, da bosta dva od osmečkov prišla domov v naslednjih dneh. Povedala je še, da so njen dom pripravili na prihod malčkov.

"Sicer pa so že štirje pripravljeni na prihod domov, vendar bosta najprej prišla dva. Ne vem še, ali bosta to Isiah in Noah ali Isiah in Maliah," je še pojasnila Sulemanova, zaradi katere so se ob tem, da je bila umetno oplojena in je rodila osmerčke, potem ko je imela prej že šest otrok, v javnosti odprle številne razprave.

Iz bolnišnice Kaiser Permanente Medical Center, kjer so osmerčki v oskrbi od rojstva 26. januarja so sporočili, da osmerčkov niso takoj predali v domačo oskrbo, ker so čakali, da bo zanje in njihovo oskrbo doma vse pripravljeno. Zdaj, ko je vse urejeno, pa bodo v domačo oskrbo predali po dva otroka naenkrat.

Sulemanova je v oddaji dr. Phila še povedala, da si zdaj želi (v nasprotju s prej) sodelovati z organizacijo Angels In Waiting. Člani ji bodo namreč 24 ur na dan pomagali pri skrbi za njenih 14 otrok. "Počutim se olajšano, kot bi mi veliko breme padlo z ramen. Končno so se vse stvari postavile na pravo mesto," je še povedala mati 14 otrok.

A. M.