Cristiano Ronaldo s svojo Irino. Foto: Twitter
Cristiano Ronaldo s svojo Irino. Foto: Twitter
Sinček Ikerja Casillasa z medaljo v rokah. Foto: Instagram

Najbolj znana med njimi je Irina Shayk, dekle prvega zvezdnika Reala Cristiana Ronalda. Manekenka je s filmskega festivala v Cannesu poletela v Lizbono, kjer je v finalu Lige prvakov spodbujala portugalskega nogometnega zvezdnika, enega izmed strelcev na tekmi. Tudi preostale nogometaše Reala so prišle spodbujat njihove boljše polovice, druga za drugo pa so po tekmi veselo pozirale z medaljami in pokalom, fotografije zaljubljenih parov pa so zaokrožile po družbenih omrežjih.

Kapetan Reala Iker Casillas, ki sta ga le dve minuti ločili od tega, da bi postal osmoljenec tekme - v prvem delu je po hudi napaki prejel gol, je na koncu le dvignil najprestižnejšo klubsko lovoriko na svetu. "To je veliko boljši občutek, kot da bi postal svetovni prvak," je dejal po tekmi.

Vratar je svoje veselje pokazal tudi na Instagramu, kjer je poleg "selfiejev" s kolegi objavil tudi fotografijo svojega nekajmesečnega sina Martina. Prvorojenec Casillasa in španske novinarke Sare Carbonero namesto dude v rokah drži medaljo. Novorojenček je premajhen, da bi se svojemu očetu pridružil na nogometni zelenici, je pa to storil preostali podmladek nogometašev Real Madrida.

Kako je potekalo slavje nogometašev Reala po tekmi, si lahko pogledate spodaj. Med "čivki" izstopa tudi tisti s hrvaškim nogometašem Luko Modrićem, ki je zmago proslavil z novo pričesko, za katero je poskrbel osebni frizer Cristiana Ronalda.