Roman Abramovič poskuša svoji 25-letni spremljevalki Darji Žukovi izpolniti vse želje. Foto: Reuters
Roman Abramovič poskuša svoji 25-letni spremljevalki Darji Žukovi izpolniti vse želje. Foto: Reuters
Abramovičeva ladja
Lani je Roman Abramovič nekaj časa preživel v Splitu. Se je letos odločil za Zadar? Foto: EPA

Roman Abramovič in 25-letna Darja Žukova sta se nekega večera odpravila na sprehod po Rimu, pozneje pa sta zavila še v restavracijo Julian Café.

Nekdanjemu supermodelu je bila tam hrana tako všeč, da odlične kuhinje kar ni mogla pozabiti, zato se je ruski milijarder odločil, da restavracijo kupi za 3,5 milijona evrov. V to ceno naj bi bili vključeni tudi kuharji in natakarji, ki so do zdaj skrbeli za dobro postrežbo in hrano v restavraciji, ki je najbolj poznana po klasični italijanski kuhinji.

Prestižna restavracija ima prostora le za 40 gostov, kar še dodatno poskrbi, da si je treba rezervacijo zagotoviti kar nekaj časa naprej, seveda pa pomemben priimek in polna denarnica zadostujeta, da včasih rezervacija ni potrebna.

Abramovič uživa na hrvaških plažah?
Zaljubljeni par pa naj bi se iz Rima odpravil nadaljevat svoje počitnice na jahto, ki trenutno pluje po Jadranskem morju. Abramovičevo jahto naj bi opazili v okolici Zadra, čeprav tiskovni predstavnik milijarderja uradno ni želel povedati, kje par preživlja počitnice.

Lani so ladjo ruskega bogataša opazili v Splitu, zato se naši južni sosedi niti ne čudijo, da si je Abramovič spet izbral njihovo državo za preživljanje poletnih počitnic.