Jennifer Aniston in Adam Sandler marca letos, na premieri filma Murder Mystery 2 v Los Angelesu. Foto: AP
Jennifer Aniston in Adam Sandler marca letos, na premieri filma Murder Mystery 2 v Los Angelesu. Foto: AP

Aniston, ki je zaslovela z vlogo v humoristični nanizanki Prijatelji, je večkrat spregovorila o svojem boju z neplodnostjo in kako žal ji je, da se ni v preteklosti odločila, da bi zamrznila nekaj svojih jajčec. "V 30., 40. letih se je moje življenje vrtelo okoli tega, da končno zanosim. Vsakič znova pa sem dobila slabo novico, ki me je sesula. A morda me je prav ta izkušnja izoblikovala v žensko, kakršna sem zdaj," je dejala v pogovoru za Wall Street Journal. Razkrila je, da je poskusila "dobesedno vse", da bi zanosila, od postopka zunajtelesne oploditve (IVF) do pitja kitajskega čaja.

54-letna zvezdnica je hvaležna, da je imela ob tem veliko podporo najbližjih in prijateljev, med katerimi sta tudi njen igralski kolega Adam Sandler in njegova žena Jackie, ki ji vsako leto za materinski dan pošljeta rože, da bi ji pokazala, da mislita nanjo in razumeta njeno bolečino.

Lisa Kudrow, Jennifer Aniston in Courteney Cox, zvezdnice serije Prijatelji, so ostale tesno povezane. Foto: AP
Lisa Kudrow, Jennifer Aniston in Courteney Cox, zvezdnice serije Prijatelji, so ostale tesno povezane. Foto: AP

Znova je tudi zanikala ugibanja rumenih časopisov, da je bila njena neplodnost vzrok za ločitev od Brada Pitta in nato tudi Justina Therouxa. "Kar naprej sem prebirala namigovanja, da moje zveze razpadajo, 'ker moškemu ne morem dati otroka'. To je popolna laž," je poudarila.

Aniston je ob tem še razkrila, da ima v garderobni omari še vedno obleko, ki jo je na snemanju serije Prijatelji nosila njena soigralka in dobra prijateljica Courteney Cox, ki je pred kamerami upodobila natančno, skrbno in ukazovalno kuharico Monico. "Takoj ko sem videla Courteney v tej obleki, sem si jo želela imeti. Je črna oblekica z drobnim potiskom rožic, ki jo še zdaj rada oblečem. S snemanja Prijateljev sem obdržala tudi rdeče čevlje, ki jih je rada nosila Rachel (njena vloga, op. a.)."

Obenem je znova pohvalila soigralce in vso ekipo, ki je sodelovala na snemanju te zdaj že kultne nanizanke. "Prijatelji so nas naučili vsega. Razkrili so nam skrivnosti posla in nam dali ogromno življenjskih lekcij," je na koncu povzela Jennifer.