Za revijo Vogue je priznala svoje prednosti in slabosti. Foto: EPA
Za revijo Vogue je priznala svoje prednosti in slabosti. Foto: EPA

Naslednjih pet let me ne bo. Če neprestano delam, moje zveze razpadejo.

23-letna pevka se namreč želi posvetiti svojemu partnerju Simonu Koneckiju, 36-letnemu predsedniku dobrodelne organizacije Drop4Drop, s katerim sta skupaj le nekaj mesecev. Kot pravi, govori iz izkušenj, ki so jo naučile, da lahko pretirano posvečanje glasbeni karieri pripelje do zlomljenega srca.

Za ameriško revijo Vogue je svoje načrte za prihodnost opisala takole: "Naslednjih pet let me ne bo. Če neprestano delam, moje zveze razpadejo," in dodala, "zdaj si lahko vzamem čas, da napišem vesel album. In da sem zaljubljena in srečna. Potem pa ne vem še, kaj bom. Poročila se bom. Imela nekaj otrok."

Dobro dekle, ker rada kuha in seksa
Zase meni, da je dobra partnerka, saj rada kuha, se šali in seksa. Je pa do sebe tudi kritična: "Rada dramatiziram. To je moja slaba lastnost." Pravi, da lahko hitro spreminja razpoloženja in je najprej vsa ljubeča, če jo kaj razjezi, pa hitro začne kričati: "Spravi se ven iz moje hiše!"


Priznala je, da je bila njena slaba lastnost včasih tudi to, da je rada pregloboko pogledala v kozarec. Pravi, da zdaj tega ne počne več. O svojih dobrih lastnostih pa je povedala: "Sem odprta za različne možnosti. Vse bi naredila za svojega moškega. Sem dobra kuharica, sem zabavna in vedno si želim seksa. No, večino deklet si ga namreč ne."

Brez Simona ne bi okrevala
Adele je morala zaradi težav z glasilkami ob koncu leta odpovedati nekaj koncertov in vse do podelitve grammyjev ni stopila na oder. Vrnitev na odre pa ji je uspela veličastno, saj je pobrala kar šest nagrad in ob koncu svojega nastopa prejela stoječe ovacije.

Ob Adele je bil na prireditvi tudi Simon, brez katerega si, kot trdi sama, ne bi opomogla. "Čudovit je in ponosen je name, vendar ga ne zanima, kaj počnem in kaj si ljudje mislijo. Skrbi zame. Ne vem, ali bi si opomogla po operaciji, če ne bi bilo njega," je dejala pevka.

Naslednjih pet let me ne bo. Če neprestano delam, moje zveze razpadejo.