Delovala sta tako srečno ... Foto: EPA
Delovala sta tako srečno ... Foto: EPA
Seal
Čeprav Seal očitno ni najbolj zadovoljen z izbiro svoje nekdanje ljubezni, pa, kot pričajo fotografije, ki jih je objavil britanski Daily Mail, tudi on nadaljuje svoje ljubezensko življenje - prejšnji mesec so ga paparaci ujeli na počitnikovanju z neznano temnolasko, prav tako na Sardiniji. Foto: EPA

Govorice, da je Heidi Klum v zvezi s svojim telesnim stražarjem, je Seal pokomentiral z besedami, da sta bila manekenka in njen domnevni ljubimec v zvezi, še preden sta se onadva razšla.

Ali je Heidi varala Seala? Pevec odgovarja pritrdilno. 39-letna manekenka naj bi zvezo začela že pred januarjem, ko je odjeknila novica, da se razhaja eden izmed na videz najskladnejših zvezdniških parov.

49-letni pevec je po objavi fotografij, posnetih na Sardiniji, na katerih je jasno videti, da manekenka s svojim podrejenim, ki dela zanjo že štiri leta, nima le poslovnega odnosa, za TMZ izjavil, da ga je njegova ljubljena varala in da je to pravi razlog za njuno ločitev.

Na vprašanje, kaj si misli o Heidini domnevni novi ljubezni, je Seal odgovoril: "Vsekakor ne pričakujem, da bo Heidi naenkrat postala redovnica, kot vedno pa je moja glavna naloga, da poskrbim za čustveno dobro svojih otrok, in če sem zelo iskren, če se bo že nekdo nov pojavil v njihovih življenjih, raje vidim, da je to znan obraz." Pevec se tu ni ustavil: "Čeprav nisem pričakoval česa boljšega, sem si mislil, da bo vsaj Heidi pokazala nekaj več taktnosti in da bo s prešuštvom počakala, vsaj dokler se ne ločiva. Mislim, da imate zdaj odgovore, ki ste jih iskali zadnjih sedem mesecev."

Heidi se še ni javno odzvala na Sealove obtožbe, svojim prijateljem pa zatrjuje, da s telesnim stražarjem ni bila romantično povezana, medtem ko je bila poročena s Sealom. Z moškim po imenu Martin Kristen naj bi se manekenka zbližala šele po tem, ko je iz njenega doma odšel Seal, telesni stražar pa naj bi jo podpiral v težkih časih po ločitvi.

Seal in Heidi sta januarja po sedmih letih zveze objavila, da se razhajata, ločitveni zahtevek pa sta vložila tri mesece pozneje. Čeprav je delovalo, da bosta zvezdnika stvari razrešila za zaprtimi vrati, pa se to očitno ne bo zgodilo - pranje umazanega perila v javnosti se je začelo, še preden se je začel ločitveni boj.