Andy je, potem ko je med drugim hodil tudi z igralko in pevko Mandy Moore, srečo našel pri Brooklyn. Foto: EPA
Andy je, potem ko je med drugim hodil tudi z igralko in pevko Mandy Moore, srečo našel pri Brooklyn. Foto: EPA
Brooklyn Decker
Dovolj je bila le slika. Ampak ob taki sliki - se kdo sploh čudi? Foto: SI

26-letni ameriški teniški zvezdnik in pet let mlajša supermanekenka za kopalke sta zaobljube izmenjala v intimni slovesnosti pred skupino najožjih prijateljev in družine ob soju sveč na njegovem posestvu v Austinu v Teksasu.

"Sta naravnost popolna drug za drugega," je neki družinski prijatelj povedal za revijo People. "Mislim, da sta to vedela, od trenutka, ko sta se spoznala."

Uglednim gostom zapel Elton John
Na slovesnosti so družice nosile dolge obleke čokoladne barve brez naramnic, prizorišče pa je bilo okrašeno z živopisanim tropskim cvetjem. Goste, med njimi tudi teniški legendi Steffi Graf in Andre Agassi, pa je s svojim glasbenim nastopom počastil Roddickov dobri prijatelj, sir Elton John.

Britanskega pevca in Andyja je pred leti povezalo sodelovanje pri človekoljubnih dejavnostih. Poroki je sledila večerja v Roddickovem tamkajšnjem kantriklubu.

Ljubezen na prvi pogled (v kopalkah)
Par, ki se je začel videvati leta 2007, potem ko je Andy opazil prelestno Brooklyn v izdaji revije Sports Illustrated in naročil svojemu agentu, naj mu jo "izsledi", sta svojo zaroko naznanila marca lani.

Zmagovalec enega turnirja za grand slam (US Opna 2003) in skupno 27 turnirjev je bil zaradi poroke edini med najboljšimi igralci sveta, ki je ta teden manjkal na turnirju v Monte Carlu.

K. S.