Chelsea pravi, da sta Bill in Hillary zelo angažirana stara starša, ki ju zanima vse v zvezi z njuno vnukinjo. Foto: Reuters
Chelsea pravi, da sta Bill in Hillary zelo angažirana stara starša, ki ju zanima vse v zvezi z njuno vnukinjo. Foto: Reuters

Njena edinka Chelsea je namreč objavila, da je še drugič noseča. "Prihodnje poletje bo Charlotte postala starejša sestra! Med letošnjimi prazniki se počutim zares blagoslovljeno in srečno," je 35-letnica na Twitterju zapisala pod fotografijo svoje prvorojenke, ki ju je s soprogom Marcom Mezvinskyjem razveselila septembra lani.

Nekdanja prva hčerka Združenih držav Amerike in bankir z Wall Streeta sta se po večletnem razmerju julija 2010 poročila na posestvu Astor Courts v kraju Rhinebeck, ki leži okoli 150 kilometrov severno od New Yorka. Na razkošni obred, ki je stal okoli tri milijone ameriških dolarjev, je prišlo več kot 500 gostov, med njimi so bili tudi mnogi znani obrazi, kot so televizijska zvezda Oprah Winfrey, režiser Steven Spielberg, igralec Tom Hanks in pevka Barbra Streisand.

Hčerki in zetu sta ob veseli novici takoj čestitala tudi zakonca Clinton, za katera Chelsea pravi, da sta odlična babica in dedek mali Charlotte. Zanima ju vse v zvezi z njo in želita biti vpletena v vsak dan njenega življenja, pripoveduje Chelsea, ki zato ne dvomi, da jima bo tudi nov naraščaj prinesel veliko veselje.