Blake naj bi Ryana osvojila tudi s kuhanjem. Že med snemanjem filma Zelena svetilka mu je velikokrat prinesla svoje slaščice. Foto: EPA
Blake naj bi Ryana osvojila tudi s kuhanjem. Že med snemanjem filma Zelena svetilka mu je velikokrat prinesla svoje slaščice. Foto: EPA

Kot smo že poročali, sta se zvezdnik filma Izvor in zvezdnica serije Opravljivka razšla sporazumno in ostajata v prijateljskih odnosih. V zvezi sta bila pet mesecev in veliko potovala ter bila videti zelo zaljubljena.

Ta čustva so očitno minila, vsaj kar se tiče Blake, vendar pa je že ponovno zaljubljena, tokrat v Ryana Reynoldsa. Z njim so jo opazili na romantični večerji v Bostonu in na koncertu skupine Radiohead v New Yorku, ker sta se, po poročanju spletnega portala E! Online, neprestano poljubljala.

Za zdaj uradno le prijatelja se zadnje dni pogosto obiskujeta na snemanjih. Blake je Ryana obiskala v Bostonu, on pa je odpotoval v New York, kjer Lively snema serijo Opravljivka. "Objela sta se in šla skupaj v avto. Zbližala sta se na snemanju filma Zelena svetilka. Odkar sta oba prekinila zvezi, se pogosto videvata," je njuna srečanja opisal vir.

Govorice o razmerju med 24-letno igralko in 34-letnim igralcem so se sicer pojavile že ob ločitvi Reynoldsa in Scarlett Johansson, saj sta ravno takrat skupaj snemala film. Scarlett in Ryan sta sicer dala skupno izjavo za javnost, v kateri sta sporočila, da sta se po dolgem razmišljanju odločila končati dolgoletni zakon in da se razhajata zaradi odtujenosti.