Bobbi Cristina je od 31. januarja v umetni komi. Foto: Reuters
Bobbi Cristina je od 31. januarja v umetni komi. Foto: Reuters
Bobbi se je s težavo spoprijemala z bližajočo se tretjo obletnico materine smrti. Foto: EPA

Neimenovani vir je za ameriški NBC povedal, da je stanje 21-letnega dekleta še vedno nespremenjeno, ameriški Entertainment Tonight pa poroča, da družina načrtuje odklop cevi za dihanje, da bi videli, kako se Bobbi odziva. Februarja so zdravniki na kratko prekinili komo, a je Bobbi doživela več epileptičnih napadov.

Dekle so odpustili iz bolnišnice v Atlanti, kjer je bila na oddelku intenzivne nege, ni pa znano, v kateri rehabilitacijski center so jo preselili.

Družina polna upanja
In medtem ko zdravniki družino pripravljajo na najhujše - možnost, da bi Bobbi popolnoma okrevala, naj bi bila menda "podobna čudežu" -, pa ostajajo njen oče Bobby Brown in preostali njeni svojci in prijatelji polni upanja nasprotno od napisov. Ameriški TMZ je pred časom pisal, da je družina obupala in da so dali zeleno luč za odklop Bobbi z aparatov, ki jo še ohranjajo pri življenju, a za kaj takega se očitno še niso odločili.

"Bobbi Kristina se bori za življenje, obkroža pa jo ožja družina," je povedal predstavnik družine za Us Weekly. Drugače je družina precej nezgovorna, v kratkem sporočilu so zaprosili za mir in spoštovanje zasebnosti.

Bobbi Kristina je v umetni komi od 31. januarja, ko so jo nezavestno našli v kadi. Zakaj se je zgodil tragičen dogodek, še ni znano, policija pa naj bi zaslišala tudi Nicka Gordona, fanta Bobbi Kristine.

Bobbijina slavna mama Whitney Houston je umrla 11. februarja 2012, ko je bila Bobbi Kristina stara le 18 let. Pevko so neodzivno našli v kopalni kadi v hotelski sobi v Los Angelesu. Uraden vzrok smrti je bila utopitev, v njeni krvi pa so našli sledi kokaina. Poleg tega je imela Whitney tudi težave s srcem.