Bode Miller je Morgan spoznal prek skupnega agenta in jo nemudoma začel osvajati. Foto: Reuters
Bode Miller je Morgan spoznal prek skupnega agenta in jo nemudoma začel osvajati. Foto: Reuters
McKenna se med drugim ukvarja tudi z gašenjem požarov. Foto: Facebook

Gre za zadnji preobrat v več mesecev trajajoči sodni drami ameriškega smučarskega zvezdnika, ki se je letošnjo sezono raje odločil celiti operirano koleno in se posvečati zakonskemu življenju.

Sara McKenna, model, pilotka helikopterja, gasilka in nekdanja marinka, v sodnih dokumentih navaja, da Miller ne bi smel imeti skrbništva nad njenim novorojenim sinom tudi zato, ker sam sploh ni želel otroka in jo je celo nagovarjal k splavu.
"Borila se bom in se ne bom odrekla svojemu sinu zaradi nekoga, ki ga sploh ni hotel," je povedala McKenna za TMZ.

35-letni Miller se je odločil McKenno tožiti za skrbništvo le nekaj dni po tem, ko je njegova žena, profesionalna igralka odbojke in fotomodel Morgan Beck, januarja utrpela spontani splav. Kot še poroča TMZ, je McKenna prejšnji teden ovadila Beckovo, češ da ji ta pošilja grozilna in žaljiva sporočila prek spleta in Twitterja. Newyorška policija prijavo še preiskuje.

Bode se brani
Medtem se je na navedbe McKenne odzval tudi Miller, ki trdi, da McKenna laže, ko pravi, da je slab oče z nagnjenostjo do alkoholizma. Smučarjev odvetnik je zatrdil, da Bode nima težav s pijačo in da si želi biti del otrokovega življenja, vse odkar je izvedel, da bo očka.
Poleg tega odvetnik trdi, da je Miller krasen oče svojemu drugemu otroku, štiriletni Neesyn Dacey, ki se mu je rodila iz še enega kratkotrajnega razmerja s Chanel Johnson. Je pa res, da je do pred kratkim živel na jahti, zasidrani v San Diegu.

Plejboj belega cirkusa je začel romanco z Beckovo kmalu po tem, ko je McKenna maja zanosila, s 25-letno svetlolasko pa se je poročil le dva meseca pozneje. Morgan je za božič na Twitterju razglasila, da je noseča, le nekaj tednov pozneje pa je, prav tako prek Twitterja, sporočila, da sta otroka izgubila.
Prav tako se je na to družbeno omrežje preselil boj med Morgan in Saro. McKenna Beckovo obtožuje, da ji pod lažnimi uporabniškimi imeni grozi, Morgan pa ji sporoča, da si je na hrbet nakopala oba, in to do konca življenja.