Willis je verjel, da je nekdanjo ženo Demi Moore in njuni dve hčerki pustil v dobrih rokah. Foto: EPA
Willis je verjel, da je nekdanjo ženo Demi Moore in njuni dve hčerki pustil v dobrih rokah. Foto: EPA

Zvezdnik akcijskih filmov je bil s temnolaso igralko v zvezi kar 13 let, nato pa se je Demi poročila s 13 let mlajšim igralcem. Ashton in Demi sta dolgo veljala za srečen hollywoodski par, zdaj pa naj bi se njun zakon počasi bližal koncu.

Willis je zaradi tega razjarjen, saj ima Demi še vedno rad in ne želi, da jo Ashton prizadene, je reviji The Enquirer zaupal njegov prijatelj. "Želi se temeljito pogovoriti z Ashtonom, saj je nanj že dolgo jezen. Verjel je v njega in mislil, da nikoli ne bo razočaral Demi in njegovih dveh hčerk," je še povedal vir.

Obletnico poroke preživela ločeno
Govorice, da Kutcher ni zvest, so se prvič pojavile že pred več kot enim letom, a sta jih z Demi uspešno zanikala. Tokrat pa se z zanikanjem govoric ne trudita. Neimenovani vir je medijem razkril, da se je 48-letna Demi počuti ponižano: "Ona se je trudila, da ohrani zakon, ampak to ni bilo več mogoče, ko je videla fotografije, kako se Kutcher zabava v objemu Sare Leal. Njuna zgodba je zato končana."

V objemu 23-letne starlete naj bi Ashton preživel tudi večer 24. septembra, ko naj bi sicer z Demi praznovala šesto obletnico poroke. Le dan prej je Moorova objavila tudi zgovorno sporočilo na socialnem omrežju: "Ko nas prizadene nekogaršnja napaka, se obrnimo vase in preučimo svoje napake. Tako boš pozabil svojo jezo."

Tudi če bo Willis govoril z Ashtonom in mu bo v pogovoru svetoval, kaj storiti, ali pa ga le ozmerjal, to ne more spremeniti preteklosti, zato številni namigujejo, da je le vprašanje časa, kdaj se bosta zakonca ločila. Britanski mediji poročajo, da je Moorova že obiskala odvetnika, sicer strokovnjaka za ločitve, in da Kutcher ne živi več s svojo ženo.