Carrie in Mike še nista določila datuma poroke. Foto:
Carrie in Mike še nista določila datuma poroke. Foto:
Carrie Underwood
Carrie Underwood si v prihodnosti želi imeti vsaj dva otroka. Foto: EPA

"Z veseljem vam sporočam novico, da sta se Carrie in Mike zaročila. Datum poroke pa še ni določen," se je glasilo sporočilo Carriejine predstavnice za ameriški tabloid US Magazine.

Novico pa je na novinarski konferenci potrdil tudi 29-letni član ekipe Ottawa Senator sam. Novinarjem je dejal, da je Carrie zaprosil v soboto in da sta zelo srečna.

Nad novico pa je navdušen tudi Mikov soigralec Chris Neil. "Mislim, da je to super. No, saj smo to tudi pričakovali, čeprav menim, da je bilo ob tem strtih veliko src Mikovih oboževalk," je v smehu dejal Neil.

Miku posebno posvetilo na zadnjem albumu
26-letna Carrie je bila sprva o svoji zvezi z Mikom (videvata se od lanskega leta) precej skrivnostna. Nekoliko bolj pa se je odprla ob izdaji zadnjega albuma Play On. Svojemu dragemu je napisala posebno posvetilo. "Hvala ti, številka 12 (Mikova številka dresa, op. a.). Ti si najlepše, kar se mi je zgodilo v življenju! Tako čudovita oseba si. Tudi tebi gredo zasluge za moj zadnji album, s teboj pa sem tudi osebnostno zrasla. Tako zelo te ljubim. S tabo je moje življenje boljše v vseh pogledih. Bogu se vsak dan zahvalim, da te imam. Carrie," je zapisala pevka.

Najraje ima Carrie v "rockizvedbi"
Z lepimi besedami na račun svoje zaročenke pa ne skopari niti Mike. V oddaji The Sens Show je dejal, da lahko Carrie zapoje kar koli, "najraje pa slišim, ko zapoje kakšno dobro rockskladbo". Mike pa ceni tudi Carriejino marljivost. "Je zelo prizadevna. Ima veliko manj prostih dni kot jaz," je dejal Mike in dodal, da jima kljub vsemu uspe uskladiti natrpana urnika.

Kmalu tudi družinica?
Ali napoved poroke pomeni tudi načrtovanje družine? Kot je pred časom za revijo Self dejala Carrie, so otroci vsekakor v njenem načrtu za prihodnost. "V prihodnosti si želim imeti družino - ne velike, ampak tudi prav majhne ne. Dva otroka, morda tri. Štiri? No, takrat bo moral nekdo nekaj ukreniti, kajti pet jih pa gotovo ne bova imela!" je dejala Underwoodova, ki se je pred Mikom videvala še z nekaterimi znanimi imeni - igralcem ameriškega nogometa Tonyjem Romom, zvezdnikom serije Opravljivka (Gossip Girl) Chaceem Crawfordom in televizijskim obrazom Travisom Storkom.