Natalie pričakuje prvega otroka. Foto: EPA
Natalie pričakuje prvega otroka. Foto: EPA

"To je stvar, ki bi jo v New Yorku najraje počela in hkrati tudi stvar, ki je žal nikoli ne bom," je slavna igralka potožila v intervjuju za februarsko številko revije InStyle. "In rada bi se s prijatelji na glas pogovarjala o svojih zasebnih stvareh. Čeprav nihče ni pozoren in večinoma to tudi nikogar ne zanima, nikoli ne veš, kdo sedi za sosednjo mizo," je dodala.

Na seznamu stvari, ki bi si jih želela storiti/doseči v prihodnjih desetih letih, je izpostavila srečno ljubezensko razmerje in otroke, za zdaj pa je na dobri poti. Sredi decembra je 29-letna zvezdnica namreč potrdila, da z zaročencem Benjaminom Millepiedom, dolgoletnim baletnikom newyorškega baleta, pričakujeta otroka. Millepied dela tudi kot koreograf, kar mu je prineslo sodelovanje pri baletnem psihološkem trilerju Črni labod, v katerem je plesnih korakov učil prav Portmanovo in takrat je med njima preskočila iskrica.

Natalie pa je v intervjuju za InStyle svojega idealnega partnerja opisala tako: "Pri njem iščem in zahtevam iste lastnosti, kot jih tudi pri prijateljih. Vendar mora biti seveda prisotna tudi spolna privlačnost, zato je moj fant pravzaprav kot moj najboljši prijatelj, ki me res privlači."