Celine in Rene sta ponosna starša treh dečkov. Foto: EPA
Celine in Rene sta ponosna starša treh dečkov. Foto: EPA
Matt Damon in Luciana
Matta obkroža pet deklet. Foto: EPA

Medtem ko sta se pevka in njen mož Rene razveselila dveh sinčkov, sta Matt Damon in njegova žena Luciana postala ponosna starša deklice.

"Celine, Rene in njun sin Rene-Charles so navdušeni," je medijem veselo novico sporočil pevkin predstavnik, ki je dodal, da se tako mamica kot novorojenčka počutijo dobro.

Sinčka 42-letne pevke sta privekala na svet v razmiku dveh minut. Teža novorojenčkov, ki sta bila tako kot njun starejši bratec spočeta s pomočjo umetne oploditve, znaša 2,38 in 2,55 kilograma. Zdravnik Ronald Ackerman je na tiskovni konferenci pred bolnišnico dejal, da je porod potekal brez zapletov, razkril pa je tudi, da imata malčka že veliko las.

Matt obkrožen z dekleti
V sredo se je v eni izmed newyorških porodnišnic rodila Stella Zavala Damon, hči hollywoodskega igralca Matta Damona. "Tako mamica kot deklica sta zdravi," je dejal igralčev predstavnik in dodal, da je vsa družina navdušena nad veselo novico.

Malčica je tretji skupni otrok Matta in Luciane. V petletni zvezi sta se zakoncema Damon rodili še hčeri Isabella in Gia, zaljubljenca pa skupaj vzgajata tudi Lucianino hči Alexio iz prvega zakona.