Foto: AP
Foto: AP

Kot so neimenovani viri povedali za revijo People, je igralec potreboval kar nekaj časa, da si je opomogel po koncu dolgoletne zveze z igralko in plesalko Jenno Dewan. V zakonu, ki je trajal deset let, končal pa se je leta 2019, se jima je rodila danes desetletna hčerka Everly. "Potreboval je nekaj časa, da se je počutil znova srečnega, da je našel nov zagon," je povedal neimenovani vir.

Tatum se je vrgel v delo in tako je spoznal Zoe Kravitz, hčerko igralke Lise Bonet in pevca Lennyja Kravitza. Kravitz je izbrala Tatuma za nastop v njenem prihajajočem režiserskem prvencu z naslovom Pussy Island.

Avgusta 2021 so začele krožiti govorice, da se videvata. Svojo zvezo sta večinoma ohranjala zasebno, a zdaj niti te ne skrivata več. Po dveh letih zveze sta se zaročila. "Ne more se nehati smehljati (glede Zoe Kravitz). Skupaj sta zelo srčkana," je dodal vir.

Novembra 2022 je Kravitz o sodelovanju s Tatumom za GQ povedala. "Spravlja me v smeh in oba imava zelo rada umetnost in pogovore o umetnosti ter raziskovanje, zakaj počneva to, kar počneva. Rada gledava film in ga razčlenjujeva, se o njem pogovarjava in izzivava drug drugega."

Zoe Kravitz je bila prav tako že poročena – z igralcem Karlom Glusmanom se je po dveh letih zakona ločila leta 2021.

Channing Tatum. Foto: AP
Channing Tatum. Foto: AP