Charlie Sheen se je vrnil na stara razvratna pota. Foto: EPA
Charlie Sheen se je vrnil na stara razvratna pota. Foto: EPA

RadarOnline se namreč sklicuje na nekega njegovega prijatelja in poroča, da Charlie zadnjih nekaj mesecev za mamila plačuje tudi po 2.000 ameriških dolarjev na dan, dnevno pa naj bi mu dostavljali tudi več kot 10 gramov kokaina. "Vse dneve snifa kokain ali pa si iz njega pripravi 'crack', nato pa gleda pornografske filme. Kadar ne gleda tovrstnih filmov, pa si na dom naroči obisk prostitutk višjega cenovnega razreda," je povedal vir.

Eno izmed teh deklet pa mu je bilo še posebej ljubo, vendar je bilo precej negotovo zaradi videza svojega mednožja, zato je Charlieja moledovala, naj ji plača operacijo pomlajevanja nožnice, da bi bila ta videti lepša, kar je igralec tudi storil. Nato pa ji je kupil še nov avtomobil.

Kariera zaradi tega ne trpi
Toda zaradi divjega načina življenja Charlieja pri njegovi novi televizijski seriji Anger Management očitno ne bo čakala enaka usoda kot pri uspešnici Dva moža in pol, ki jo je moral na zahtevo producenta Chucka Lorreja zapustiti. "Charlie kljub vsemu svoje delo odlično opravi in njegovi vodilni pri televizijski mreži FX so z njim zelo zadovoljni," je še povedal vir.