Sheen ima v zadnjem času velike težave z alkoholom in mamili. Foto: Reuters
Sheen ima v zadnjem času velike težave z alkoholom in mamili. Foto: Reuters

Igralec je to izjavil danes v pogovorih za jutranji oddaji na televizijskih mrežah ABC in NBC, v katerih je znova napadal CBS in njene producente, ker so ukinili serijo zaradi njegovega neprimernega obnašanja.

Voditelj oddaje Today na NBC-ju Jeff Rossen je bil videti osupel, ko je Sheen izjavil, da zahteva tri milijone dolarjev na epizodo, če želijo, da se vrne v serijo. "Želite povišico?" je vprašal Rossen. "Ja, poglejte, kaj mi delajo," je odgovoril Sheen.

Kot smo že poročali, CBS predčasno končuje sezono nanizanke Dva moža in pol, potem ko je Charlie Sheen v nekem radijskem intervjuju napadel producenta in ga označil za šarlatana.

V skupnem sporočilu za javnost sta televizijski hiši CBS in Warner Bros Television pojasnili, da je odločitev izključno posledica "izjav, obnašanja in stanja, v katerem je trenutno Charlie Sheen". Ali to pomeni, da se bo nanizanka dokončno poslovila z malih zaslonov, še ni jasno.

Sheen, ki ima velike težave z alkoholom in mamili, naj bi sicer že zdaj dobil 1,8 milijona dolarjev za epizodo in velja za enega najbolje plačanih televizijskih igralcev, poroča ameriška tiskovna agencija AP.