Hugh Hefner in Crystal Harris bi se morala poročiti junija, a si je nevesta le nekaj dni pred poroko premislila. Foto: EPA
Hugh Hefner in Crystal Harris bi se morala poročiti junija, a si je nevesta le nekaj dni pred poroko premislila. Foto: EPA

Nekdanja Playboyeva zajčica in Hefova zaročenka je pojasnila, da se je med pogovorom z jezičnim Sternom malo zmedla. "Intervju s Sternom me je res prestrašil. Tako oster je," je zapisala na spletnem socialnem omrežju Twitter in dodala: "Bila sem nepripravljena in zato mi je ušlo nekaj besed, ki jih ne bi smela izreči. Žal mi je."

Hef sprejel opravičilo
Malo pozneje je ustanovitelj najbolj znane revije za moške na svetu (prav tako prek Twitterja) sprejel njeno opravičilo: "Crystal se je opravičila za besede, ki jih je izrekla v oddaji Howarda Sterna, kar cenim. Tako in tako niso imele prav veliko zveze z realnostjo."

Ko so ga sledilci povprašali, kaj meni o tem, da je Stern "napeljal" Harrisovo k tistim besedam, pa je Hefner zapisal: "Ne krivim Howarda. Jasno je, da Crystal ne bi smela dajati intervjujev v tem zanjo tako občutljivem času."

Poročali smo že, da je 25-letna plavolaska dvignila kar precej prahu s trditvijo, da se njen 60 let starejši nekdanji zaročenec ni prav izkazal v postelji - vse skupaj je namreč, kot je dejala, trajalo "okoli dve sekundi". "In potem je bilo vsega konec. Nato sem se obrnila in odšla. Hef me pač ni nikoli vzburjal, žal," je razložila Howardu Sternu in dodala, da sta se zato k dejanju "spravila" le enkrat.