Amanda Seyfried in Thomas Sadoski bosta zibala. Foto: Reuters
Amanda Seyfried in Thomas Sadoski bosta zibala. Foto: Reuters

30-letnica je novico razkrila na rdeči preprogi Givenchyjeve predstavitve nove dišave Live Irrésistible, katere obraz je. Zvezdnica filmov o nesramnem plišastem medvedu Tedu in Mamma Mia je na dogodek prišla v kratki črni obleki, ki se je oprijemala njenega, že dobro vidnega nosečniškega trebuščka.

Par se je spoznal lani med ustvarjanjem predstave The Way We Get By, ljubezensko razmerje pa sta začela, ko ju je poklicna pot spet združila na snemanju filma The Last Word, ki v kinematografe prihaja spomladi. Marca sta potrdila, da sta par, septembra pa sta se zaročila.

Želi si veliko družino
Številni so njuno odločitev označili za preveč zaletavo, saj se je 40-letni Sadoski šele pred letom dni ločil od svoje žene Kimberly Hope, s katero je bil poročen osem let, Seyfriedova pa se je le nekaj mesecev prej razšla z Justinom Longom, predtem je bila v zvezi z igralcema Desmondom Harringtonom in Dominicom Cooperjem.

A igralca se na pomisleke drugih nista ozirala, Seyfriedova pa je že takrat priznala tudi, da razmišlja o otrocih. "Rada bi imela več otrok, prvega v prihodnjih štirih letih," je dejala za Vogue. In sodeč po zadnji novici, je očitno na dobri poti.