Še maja sta se skupaj pojavila na rdeči preprogi, zdaj pa bosta na prireditve ponovno prihajala vsak posebej. Foto: Reuters
Še maja sta se skupaj pojavila na rdeči preprogi, zdaj pa bosta na prireditve ponovno prihajala vsak posebej. Foto: Reuters

Zvezdnica filma o nesramnem plišastem medvedu Tedu in igralec iz serije New Girl sta se razšla že pred nekaj tedni, je za ameriško revijo Us Weekly povedal vir blizu para. "On ima zlomljeno srce," je še dodal.

29-letna igralka in 37-letni igralec se poznata že dlje časa, iskrica pa je med njima preskočila poleti leta 2013. Čeprav sta svojo zvezo na začetku skrivala, so se govorice, da sta tako rekoč neločljiva, pojavile že konec julija na premieri njenega novega filma Lovelace.

Amanda je pozneje priznala, da jo je Justin osvojil s svojim smislom za humor. "Napisal je nekaj zares smešnega," je povedala za Vogue. Šlo je za njegov zapis na Instagramu, ko je ob fotografiji polža napisal, naj se že premakne. "Nasmejal me je, zato sem mu pisala," je povedala zvezdnica.

Zadnje tedne pa se igralca nista veliko smejala. Ker ves čas snemata filme na različnih koncih, sta se vedno manj videvala in se počasi oddaljila, je povedal vir blizu para. Tudi Seyfriedova je sama priznala, da je snemanje filmov lahko usodno za zvezo, saj to pomeni, da dva meseca neprestano samo delaš in nimaš časa za nič drugega.

Amanda je bila predtem v zvezi z igralcema Desmondom Harringtonom in Dominicom Cooperjem, Long pa je bil med letoma 2007 in 2010 v zvezi z Drew Barrymore, pozneje pa se je kratek čas dobival s Kate Maro.