Igralca pričakujeta petega otroka. Foto: Reuters
Igralca pričakujeta petega otroka. Foto: Reuters

Kot je 43-letna igralka povedala za ameriški People, jo je novica, da je na poti nov družinski član, čisto presenetila: "Vsi najini otroci so v šoli, zdaj pa začenjamo na novo. Dean je rekel, da smo Finna pravkar odvadili od plenic, mislil je, da ne bomo znova šli skozi to."

Dodala je, da gre vseeno za zelo lepo novico: "Ampak vedno sva želela veliko družino, zelo sem navdušena."

Igralski par ima že štiri otroke: devetletnega Liama, osemletno Stello, petletno Hattie in štiriletnega Finna. Dean ima iz prejšnjega zakona še 18-letnega sina Jacka.

Vzponi in padci v 10 let trajajočem zakonu
Hčerka pokojnega producenta Aarona Spellinga in McDermott sta pred kratkim praznovala deseto obletnico poroke, ob tej priložnosti sta odpotovala v Pariz, kjer je igralec svoji dragi ljubezen izkazal tako, da jo je prosil, da še enkrat obnovita poročene zaobljube - že tretjič.

Par je očitno premagal vse težave, ki so ga pestile v zadnjih letih. Finančne težave so par prisilile v snemanje resničnostnega šova Tori & Dean, v katerem sta se pred kamerami spoprijela z vsem: od njenih zdravstvenih težav in pomanjkanja spolnosti do McDermottovih težav z alkoholizmom in njegovega skoka čez plot.