Celine Dion, njenemu možu Reneju Angelilu in sinovom Reneju-Charlesu, Eddyju in Nelsonu so v hotelu pripravili velik sprejem. Foto: Reuters
Celine Dion, njenemu možu Reneju Angelilu in sinovom Reneju-Charlesu, Eddyju in Nelsonu so v hotelu pripravili velik sprejem. Foto: Reuters

42-letna glasbenica, ki se je že pred leti odpovedala koncertnim turnejam in služi samo z nastopi v hotelu, se je z možem Renejem Angelilom, devetletnim sinom Renejem-Charlesom in trimesečnima dvojčkoma vrnila iz Palm Beacha, kjer je oktobra rodila s carskim rezom.

Uslužbenci hotela Caesars Palace so družini pripravili sprejem, ki se ga je udeležila tudi množica oboževalcev kanadske glasbenice in katerim je Celine ponosno pokazala najnovejši pridobitvi družine Angelil. Prvič po porodniškem dopustu bo Dionova na oder sicer stopila šele 15. marca.

Pevka je pred časom v intervjuju za francosko revijo dejala, da se kljub napornemu urniku ne namerava odpovedati materinstvu v pravem pomenu besede: "Otroke sem rodila zato, da bom zanje skrbela in od sebe dala 200, 300 odstotkov."

Nihče ne bo menjal plenic namesto nje
Glasbenica ob tem še pravi, da je v vlogi mame nihče ne more nadomestiti: "Menjam plenice in dojim in nihče ne bo tega delal namesto mene." Dodaja še, da ji je starševstvo prineslo neizmerno radost in nobenih težav. "Stvari se lotevam postopno, en dan za drugim. Poleg tega pa je dojenje precej težje, če si pod stresom, zato se temu izogibam," še pravi.

Dionova je pred kakšnim letom priznala, da sta se z možem več let trudila, da bi s pomočjo zunajtelesne oploditve zanosila. Do zadnjega, uspešnega je prestala pet poskusov oploditve - od teh je bil en sicer uspešen, a je pozneje doživela spontani splav. Tudi njun prvi otrok, Rene-Charles, ki ima devet let, je bi spočet z umetno oploditvijo. Angelilu so namreč pred leti odkrili raka na grlu, zaradi česar je moral na zdravljenje s kemoterapijo, njegove semenčice pa so shranili v banko.