Birkhead prodaja tudi kavč, narejen posebej za Sugar Pie, Anninega malega prijatelja. Foto: Reuters
Birkhead prodaja tudi kavč, narejen posebej za Sugar Pie, Anninega malega prijatelja. Foto: Reuters
Predmeti Anne Nicole Smith na dražbi
Slika, ki jo je naslikala sama Anna Nicole. Foto: Reuters

Larry Birkhead, ki je šele več mesecev po smrti Anne Nicole dokazal, da je pravi oče njene zdaj triletne hčerke Dannielynn, in nato tudi postal njen uradni skrbnik, se je zdaj odločil, da skupaj z dražbeno hišo Julien's pripravi razprodajo njenih osebnih predmetov.

Tisti, ki jih predmeti, ki so nekoč pripadali svetlolasi starleti, zanimajo, bodo lahko 26. junija izbirali med njenimi številnimi oblekami (od usnjene jakne do nečesa, kar spominja na pustni kostum), avtomobilom Marcedes 300 SL (letnik 1992) in celo portretom njenega moža, J. Howarda Marshalla, ki ji je zapustil pravo bogastvo.

Bronasti kipci, rožnat kavč, slike in še kaj
Med zanimivejšimi predmeti na dražbi bodo tudi bronasti kipci, ki jih je zajčici podaril naftni magnat, opazen, z rožnatim perjem okrašen kavč, izdelan posebej za Annino psičko Sugar Pie, in pripadajoča potovalna torbica s potovalno posodo za malega ljubljenčka (in z napisom Spoiled, kar v prevodu pomeni razvajen), pa tudi več slik, ki jih je Anna Nicole naslikala sama.

Birkhead sicer zagotavlja, da izkupiček od dražbe ne bo šel v njegov žep, pač pa ga bo del podaril v dobrodelne namen, in sicer fundaciji, ki nosi ime po Anni Nicole in njenem sinu, prav tako pokojnem Danielu, del denarja pa namerava shraniti za Dannielynnino prihodnost.

Pri 26 se je poročila z 89-letnim naftnim mogotcem
Anne Nicole je zaslovela pri svojih 26 letih, ko je spoznala 89-letnega naftnega mogotca J. Howarda Marshalla in se z njim poročila. Kmalu je bogataš umrl in začela se je huda bitka za dediščino njegovih milijonov med Marshallovimi otroki iz prvega zakona in zajčico. Anna Nicole je umrla pri 39 letih zaradi prevelike količine in usodne mešanice tablet, le nekaj mesecev po rojstvu hčerke Dannielynn in smrti sina Daniela, ki se je, star 19 let, zgrudil v bolniški sobi, ko je prišel obiskat mamo in novorojeno sestrico.

Po smrti prsate blondinke sta se za skrbništvo nad deklico začela boriti njen zadnji partner in odvetnik Howard Stern, ki je bil na rojstnem listu uradno naveden kot oče, in njen nekdanji partner Larry Birkhead, za katerega se je po analizi DNK-ja, izkazalo, da je dekličin pravi oče.