Diskretno slečena Dylan Penn. Foto: Treats
Diskretno slečena Dylan Penn. Foto: Treats
Fotografije je posnel Tony Durant. Foto: YouTube

Ta je tako na naslovnico, ki ne prepušča kaj dosti domišljiji, postavila 22-letnico, ki jo je za to priložnost ovekovečil fotograf Tony Duran.
"Poznala sem njegovo fotografijo, še preden so se obrnili name za to serijo fotografij, res ga občudujem," je povedala Pennova za Treats. "Vedno sem imela rada njegove črno-bele akte, ki so do zadnjega zelo okusni in kažejo tisto elegantno, a močno lepoto, ki jo po mojem mnenju utelešajo vse ženske."

Čeprav je nadobudna manekenka že pozirala za revije GQ, W in Elle, pa Pennova pravi, da si bolj želi v igralske vode. Z oskarjevcem za očeta in zvezdnico ene najbolj vročih TV-serij ta hip (Hiša kart) za mamo nič čudnega.

Prva vloga
"Zdaj se preizkušam v igralstvu ... Težko to sploh priznam, saj sem ta svet do zdaj ves čas zavračala. Moja resnična strast je sicer pisanje, tako da nadaljujem to, hkrati pa si želim sama preveriti, ali je ves cirkus okoli stanja pred kamero upravičen," razlaga svetlolaska, ki so jo v zadnjem letu povezovali z Robertom Pattinsonom in vnukom legendarnega Steva McQueena.

Snemanje Dylaninega prvega filma se začenja konec meseca, in sicer gre za srhljivko Condemned pod režisersko taktirko Elija Morgana Gesnerja.