Brooklyn lahko najpogosteje vidimo v oglasih za kopalke in spodnje perilo. Foto: EPA
Brooklyn lahko najpogosteje vidimo v oglasih za kopalke in spodnje perilo. Foto: EPA

Če si manekenka, potem ni nič lepšega za kariero, kot da se pojaviš na naslovnici najbolj brane revije v Združenih državah Amerike. Prejšnja leta so manekenke v kopalkah krasile naslovnico v zapeljivih položajih, letos pa sta prvo stran zavzela Brooklynin široki nasmeh in majhen rumen bikini, ki bode v oči z modrega ozadja Indijskega oceana. "Niti se ne spomnim, kdaj je fotografija nastala," je v pogovoru za oddajo Today priznala Brooklyn, znana tudi kot žena tenisača Andyja Roddicka.

Športnica od malih nog
Manekenka, rojena v Ohiu, je odraščala v Severni Karolini. V otroštvu je igrala nogomet in bila članica navijaške skupine. Za tiskovno agencijo AP je pred kratkim izdala, da ni na nobeni dieti in da samo skrbi, da se veliko giblje in se prehranjuje "po pameti".

Naslovnice ji niso neznanka, saj se je že pojavila na prvih straneh revij Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM in Glamour, na modnih revijah pa je nosila tudi znamke Gap, Intimissimi in Victoria's Secret. Še vedno pa so verjetno najprivlačnejše njene fotografije s fotografiranja v kopalkah leta 2006.

Kako je bilo na sami predstavitvi revije, si oglejte v spodnji galeriji.