Jamie Lynn je reviji OK! ekskluzivno zaupala zgodbo o nosečnosti in ji nato prodala še prve fotografije male Maddie. Foto: OK!
Jamie Lynn je reviji OK! ekskluzivno zaupala zgodbo o nosečnosti in ji nato prodala še prve fotografije male Maddie. Foto: OK!
Jamie Lynn Spears
Najstniška zvezdnica Jamie Lynn je pri komaj 17. letih 19. junija postala mama. Foto: EPA

Jamie Lynn je pred meseci šokirala ameriško javnost, ko je, prav tako v reviji OK!, razkrila, da pri komaj 16 letih z zaročencem Caseyjem Aldridgem pričakujeta otroka.

Mala Maddie Briann je na svet prijokala 19. junija v bolnišnici v McCombu v zvezni državi Misisipi, le nekaj tednov pozneje pa dojenčica v družbi svoje matere že krasi naslovnico ene najbolj prodajanih rumenih revij na svetu. Fotografije so posneli v novem domovanju mlade družinice v mestu Liberty v Misisipiju.

Koliko so pri OK!-ju mladim staršem plačali za fotografije in za to, da sta novico o nosečnosti ekskluzivno razkrila ravno v tej reviji, ni znano, jasno pa je, da znesek ni bil ravno nizek.

Popolna nosečnost, popoln porod
Poleg fotografij je OK! objavil tudi ekskluzivni intervju z mlado mamico, ki je podrobno opisala potek poroda in svoje nosečniške strahove: "Porod je potekal gladko, brez težav. Priznam pa, da sem bila pred porodom precej živčna, saj nisem vedela, kako to poteka. A je na koncu šlo vse kot po maslu - imela sem popolno nosečnost, brez zapletov, popoln porod na datum, ki so ga določili zdravniki. Vse je bilo popolno."

Vsi so ji stali ob strani
Pri porodu je bil le njen zaročenec Casey, vsi drugi člani družine pa so na novega družinskega člana čakali v čakalnici. "Čeprav niso bili čisto ob meni, mi je vseeno veliko pomenilo, da so prišli, da so mi bili v podporo in da so se z nama veselili najine hčerke," je povedala igralka in dodala, da ji je največ pomenila podpora starejše sestre, poprinceske Britney, ki že ima dva otroka.

Pojasnila je še, da sta nad malčico navdušena predvsem dedek in babica Spears, ki jo ves čas razvajata in crkljata.

T. K.