Guy in Jemima sta britanskim medijem dala novo kost za glodanje. Foto: EPA
Guy in Jemima sta britanskim medijem dala novo kost za glodanje. Foto: EPA
Madonna in Alex Rodriguez
Alex bo z Madonno v Londonu preživel božič. Foto: EPA

Britanski mediji trdijo, da se je režiser, ki naj bi v ločitvenem postopku od ameriške popzvezdnice "iztržil" kar okoli 50 milijonov britanskih funtov, kar sta sicer naslednji dan oba zvezdnika zanikala kot "netočno poročanje", na večerji srečal z znanim imenom z britanske družabne scene.

Od Imrana in Hugha do Guya ...
To je 33-letna bogata dedinja Jemima Khan, ki ima pod palcem milijone, njeno ime pa je začelo v rumenih medijih krožiti, ko se je zapletla v ljubezensko zvezo z igralcem Hughom Grantom. Skupaj sta bila tri leta, med letoma 2004 in 2007, predtem pa je bila Jemima poročena s pakistanskim zvezdnikom kriketa Imranom Khanom, s katerim ima tudi dva sinova. Njena naslednja "tarča" je očitno sveže samski Ritchie.

Ljubezen je v zraku
Guy in Jemima sta se pred dnevi v Londonu skupaj udeležila razkošne večerje na domu Elisabeth Murdoch, hčere medijskega mogotca Ruperta Murdocha. Med povabljenci so bili tudi modna oblikovalka Stella McCartney, pevka Lily Allen, pevec Mick Jagger in igralec Kevin Spacey, pa tudi Trudie Styler, žena pevca Stinga, ki je leta 1999 predstavila Ritchieja Madonni. Da je bilo druženje res zanimivo, potrjuje podatek, da je bil med povabljenci tudi glasbeni producent Simon Cowell, ki naj bi rad pogledal za temnolaso Jemimo ...

Madonno novica menda razveselila
Novica o druženju Guya in Jemime, ki naj bi se ta teden udeležila več božičnih zabav, je seveda prišla tudi čez ocean, v ZDA, kjer se trenutno zadržuje Madonna. Njen odziv: menda naj bi bila presrečna zanj. Eden izmed Madonninih znacev je dejal: "Ne sprašuje ga o podrobnostih njunega odnosa, je pa navdušena, da se je odločil narediti ta korak. Guyeva morebitna zaljubljenost bi obema olajšala stvari ..."

In kako se razpleta pevkina romanca z bejzbolskim zvezdnikom Alexom Rodriguezom? "Vse je v redu, nobene drame ni, a ne želita se izpostavljati." No, samo da so vsi srečni ...

A. P.