Wayne Rooney je s Coleen in Kaiem v roki že zapustil liverpoolsko porodnišnico. Foto: Reuters
Wayne Rooney je s Coleen in Kaiem v roki že zapustil liverpoolsko porodnišnico. Foto: Reuters
Wayne Rooney in Coleen McLoughlin
Ko dva postaneta trojica ... Njuna zgodba je zgodba o najstniški ljubezni, saj je Wayne Coleen zaprosil kar pred garažo pri komaj 17 letih. Podaril ji je 40.000 funtov vreden diamantni prstan. Le leto pozneje je Coleen pustila šolo in se posvetila vlogi spremljevalke nogometnega zvezdnika. Par so tabloidi poimenovali Wayleen. Foto: Daily Mail
Victoria Beckham s sinovi
Victoria Beckham je prva dva sinova, Brooklyna in Romea, rodila v zasebni londonski porodnišnici, najmlajšega Cruza pa v Madridu. Foto: EPA

23-letna Coleen McLoughlin, žena zvezdnika Manchestra Uniteda in angleške nogometne reprezentance, je v ponedeljek v porodnišnici v Liverpoolu rodila zdravega sinka, prvega otroka za oba zakonca.

24-letni Rooney je bil ves čas poroda ob svoji izvoljenki. "Kot zvezda je ves čas svetil nad njo. Od trenutka, ko sta prišla v bolnišnico, je ni izpustil izpred oči. Ko je Coleen rodila, so Waynu na oči prišle solze in bruhnil je v neutolažljiv jok sreče," je dejal neki sorodnik. "Tako srečnega ga še nisem videl. Kar naprej je ponavljal: 'Ne morem verjeti, ne morem verjeti.'"

"Njuni življenji sta dobili nov smisel"
Coleen je v porodnišnico prišla v nedeljo zvečer, zdravniki pa so nato sprožili umetne popadke, saj je imela rok že 24. oktobra. Nekaj pred drugo uro popoldne je na svet privekal Kai Wayne Rooney. "Wayne in Coleen sta izredno vznermirjena, da je njuno življenje dobilo nov smisel. Tako mati kot otrok se počutita čudovito," je dejal Waynov predstavnik. Ob srečnem dogodku so bili navzoči vsi najbližji sorodniki Wayna in Coleen, tako starši kot bratje in sestre.

Nogometaš bo zato, da bo lahko blizu svojima ljubljencema, verjetno izpustil tudi današnjo tekmo lige prvakov z moskovskim CSKA-jem.

Kai - kaj?
Angleški mediji pa so se takoj po objavi imena dojenčka podali na lov, kaj vse pomeni beseda "Kai". Ime naj bi imelo skandinavske korenine, saj v finščini pomeni "veseliti se", besedo pa najdemo tudi v japonskem, mandarinskem, mjanmarskem jeziku in jeziku domačinov s Havajev.

Odobravanje javnosti, ki je bila še nekaj dni pred porodom zaposlena s preurejanjem njune več kot štiri milijone evrov vredne vile v Prestburyju, je Coleen požela tudi z izbiro porodnišnice, saj se je v nasprotju z mnogimi "wag"-icami, kar je ime za zvezdniške žene nogometašev, ki so se razvajale v dragih zasebnih bolnišnicah, ona odločila za javno ustanovo. Napovedala je že tudi, da se bo podala v oblikovanje kolekcije oblačil za najmlajše.

Ljubezen iz srednješolskih dni
Wayne in Coleen - med njima ljubezen gori še iz najstniških dni - sta se poročila lani v Portofinu v Italiji. Pravice za objavo fotografij sta takrat prodala reviji OK!, ki je zanje plačala več kot tri milijone evrov. Že vnaprej pa sta se zavezala, da iste poteze ne bosta ponovila pri prodaji fotografij njunega Kaia, čeprav so jima ponujali več kot milijon evrov in pol.