Strastni poljub mladoporočencev Kate in Jamieja je očaral tudi male družice. Foto: EPA
Strastni poljub mladoporočencev Kate in Jamieja je očaral tudi male družice. Foto: EPA

Z rockerjem Jamiejem Hinceom iz zasedbe The Kills sta mož in žena postala v idiličnem angleškem gričevju Cotswolds. Po cerkvenem obredu sta z veseljem pozirala skupaj s 15 družicami, med katerimi je bila tudi Katina prikupna osemletna hči Lila Grace, piše Daily Mail.

Seveda številne najbolj zanima, kakšno obleko je nosila 37-letna modna ikona Kate: imela je obleko in pajčolan kremne barve v vintidž slogu, pod kreacijo se je podpisal nevestin bližnji prijatelj John Galliano, ki se je v zadnjem času znašel v nemilosti modne srenje. Na ta način mu je Kate izkazala podporo. Pričeska in ličenje sta bila zelo naravna, čevlje je za Kate izdelal slavni čevljar Manolo Blahnik, notranja stran podplata pa je poskrbela za "nekaj modrega".

Katin novopečeni mož se je požvižgal na tradicijo, oblekel je svetlomodro obleko Stefana Pilatija za YSL, rockerski pridih pa je bil zagotovljen s sončnimi očali, od katerih se ni ločil.

Nevesto je v cerkev pospremil oče Peter, na slavje pa so prišli številni slavni gostje iz sveta mode in zabave: naj omenimo le Naomi Campell, Vivienne Westwood, Stello McCartney ... Za glasbo na praznovanju s 300 povabljenci, ki bo trajalo ves konec tedna in so ga britanski tabloidi poimenovali kar Mosstock, naj bi poskrbeli tudi Iggy Pop, Beth Ditto, Snoop Dogg in Carl Barat.