Kim Kardashian je s poroko zaslužila več kot 17,9 milijona dolarjev. Foto: EPA
Kim Kardashian je s poroko zaslužila več kot 17,9 milijona dolarjev. Foto: EPA

Ameriška zvezdnika sta namreč s svojo poroko zaslužila, in sicer neverjetnih 17,9 milijona ameriških dolarjev. Največji del zaslužka je prispeval televizijski kanal E!, ki je za ekskluzivne pravice snemanja plačal kar 15 milijonov ameriških dolarjev.

Dvodelna resničnostna oddaja z naslovom Pravljična poroka Kim Kardashian bo predvajana na omenjenem televizijskem kanalu 9. in 10. oktobra, lastniki kanala E! pa pričakujejo, da se jim bo vložek 15 milijonov dolarjev povrnil večkratno, tako skozi gledanost kot skozi oglase, ki jih bodo predvajali med oddajo.

Ameriška revija People naj bi za ekskluzivne pravice fotografiranja celotnega dogodka morala plačati 1,5 milijona dolarjev, revija Ok! pa je za fotografije s Kimine dekliščine odštela 300.000 dolarjev.

Brezplačni prstana, torta, šampanjec ...
Tudi nočni klub Tao v Las Vegasu je zaslutil odlično priložnost za zaslužek, zato so Kim Kardashian plačali 50.000 dolarjev, da bi prav pri njih organizirala dekliščino. Kim je med drugim brezplačno dobila tudi poročno obleko (v vrednosti 25.000 dolarjev), šampanjec (v vrednosti 400.000 dolarjev), poročno torto (v vrednosti 15.000 dolarjev), poročna prstana (v vrednosti dveh milijonov dolarjev) ...