Med Krisom in Kim je skoraj pol metra 'višinske razlike': on se ponaša s kar 2,06 metra višine, ona pa s komaj 159 centimetri. A Kim zelo rada nosi vrtoglavo visoke pete ... Foto: EPA
Med Krisom in Kim je skoraj pol metra 'višinske razlike': on se ponaša s kar 2,06 metra višine, ona pa s komaj 159 centimetri. A Kim zelo rada nosi vrtoglavo visoke pete ... Foto: EPA

Obred je potekal na razkošnem zasebnem posestvu v Montecitu v Kaliforniji pred 440 gosti, med katerimi so bila tudi številna slavna imena. Goste sta mladoporočenca pozvala, naj bodo oblečeni le v črno in belo, svoje prenosne telefone so morali pustiti na vhodu.

Pregrešno draga obleka za Kim zastonj
30-letno Kardashianovo (njen oče Robert, najbolj znan kot branilec O. J-ja Simpsona v razvpitem procesu, je umrl leta 2003) je pred oltar popeljal očim Bruce Jenner, nosila je obleko Vere Wang slonokoščene barve (oblikovalka naj bi obleko, vredno 20.000 dolarjev, zanjo izdelala brezplačno) in čevlje s podpisom Giuseppeja Zanottija. Za opravo 26-letnega ženina so poskrbeli v hiši Ermenegildo Zegna, nevesti pa je nadel prstan Lorraine Schwartz.

Priči neveste sta bili Kimini sestri, 32-letna Kourtney in 27-letna Khloe, njeni mlajši polsestri, 15-letna Kendall in 14-letna Kylie Jenner, ter Humphriesova sestra Kaela pa so bile družice. Prstane je do oltarja prinesel Kourtneyjin 21-mesečni sin Mason Disick.

Ni lahko biti v koraku s Kardashianovimi
Celotna razširjena družina Kardashian (mama treh sester Kardashian, Kris Jenner, je v drugo poročena z nekdanjim atletom Bruceom Jennerjem) nastopa v resničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians, predvajajo ga že od leta 2007.

Zaradi izjemnega uspeha so iz njega izšli tudi novi šovi s posameznimi člani "rodbine" v glavni vlogi: Kourtney and Khloé Take Miami, Kourtney and Kim Take New York in Khloé & Lamar (v slednjem gledalci spremljajo zakonske prigode najmlajše Kardashianove, Khloe, in njenega moža Lamarja Odoma, košarkarja pri LA Lakersih).