Poročna fotografija Marca in Chelsea. Foto: EPA
Poročna fotografija Marca in Chelsea. Foto: EPA

Takrat so mediji namreč začeli poročati, da je njen mož Marc Mezvinsky pustil svojo ugledno službo v investicijskem bančništvu in iz New Yorka odpotoval na smučanje v domači Wyoming, kjer naj bi ostal kar tri mesece. Izjavil je, da je to zato, da bi v miru razmislil, kako bo nadaljeval kariero, ameriški tabloidi pa so takoj zatrdili, da imata s Chelsea težave v zakonu.

Zadnje čase naj bi se namreč grdo prepirala zaradi nestrinjanja glede (ne)povečanja družine, zato naj bi si vzela čas zase. Danes je britanski Daily Mail objavil svežo fotografijo Chelsea, ki odhaja iz telovadnice. "Poročni prstan ima še vedno na roki!" so zapisali. Vendar govorice o težavah po komaj šestih mesecih zakona še niso potihnile, mediji pa so zdaj obudili tudi spomin na tisti srečni poletni dan.

Na razkošni poročni obred na posestvo Astor Courts v kraju Rhinebeck, ki leži okoli 150 kilometrov severno od New Yorka, je prišlo več kot 500 gostov, med njimi so bili tudi številni znani obrazi, kot so televizijska zvezda Oprah Winfrey, režiser Steven Spielberg, igralca Tom Hanks in Ted Danson, nekdanja državna sekretarka Madeleine Albright, pevka Barbra Streisand ter modna oblikovalka Vera Wang. Okoliške ceste so zaprli za množico limuzin, območje nad dolino reke Hudson pa so ves čas preletavali helikopterji.