Charlotte se je pol leta po rojstvu sina že vrnila v sedlo. Foto: EPA
Charlotte se je pol leta po rojstvu sina že vrnila v sedlo. Foto: EPA

27-letna lepotica modre krvi in 43-letni francoski igralec, ki sta par od januarja 2012, sta se fantka Raphaela razveselila pred dobrimi šestimi meseci in takrat je Gad na Twitterju zapisal: "Hvala vsem za čestitke. Ganjen sem."

Charlotte se je nato le redko pojavila v javnosti, saj se je posvetila materinstvu, prav tako pa za zdaj pred očmi javnosti skrivata tudi malega potomca monaške kraljeve družine, ki sta ga krstila v krogu najbližjih prijateljev in družine. Tako niso manjkali Charlottina brata Andrea in Pierre Casiraghi ter njihova mati, monaška princesa Caroline. Gada pa je spremljal tudi njegov 13-letni sin Noé, čigar mati je francoska igralka Anne Brochet.

Igralec je bil z Anne v zvezi med letoma 1998 in 2002. Nato se je nekaj časa dobival s francosko novinarko Marie Drucker, leta 2011 pa se je zaljubil v članico monaške monarhije. Charlotte pa so prej povezovali z umetnikom Alexom Dellalom, francoskim manekenom Gaspardom Ullielom in Felixom Wincklerjem, ki ga je spoznala med študijem v Franciji.

Casiraghijeva je sicer dedinja monaške monarhije in potomka hollywoodske zvezdnice Grace Kelly, ki je s poroko z monaškim knezom Rainierjem III. postala monaška kneginja, a v prometni nesreči umrla leta 1982, še pred Charlottinim rojstvom. Tudi njen oče, italijanski poslovnež Stefano Casiraghi, je umrl v nesreči na dirki z gliserjem leta 1990, ko je bila še majhna deklica, Charlotte pa ima poleg omenjenih bratov tudi polsestro Alexandro, ki se je njeni materi rodila v zakonu z Ernstom Augustom, princem Hanovrskim.

Rjavolaska deluje kot uspešna novinarka in zavedna okoljevarstvenica, je pa tudi odlična tekmovalka v preskakovanju ovir s konji in obraz konjeniške linije hiše Gucci, oblačil, ki jih je posebej zanjo oblikovala kreativna direktorica te modne hiše Frida Giannini.